2777
2789
عنوان

سقط جنین

475 بازدید | 25 پست

با عرض سلام خدمت شما اساتیدوبزرگواران از این که به تاپیک بنده امدین تشکر چند تا سوال دارم لطفا کمکم کنید

من این هفته سقط کردم تا چند روزخون ریزی دارم

علایم سقط چیه چطور بفهمم  کاملا سقط شده

ایا بلافاصله میشه اقدام کرد برای حاملگی

من نه استادم نه بزرگوار، خخخخخ

خونریزی هرکس با کس دیگه متفاوته. همونطور که خونریزی افراد بعد زایمان متفاوته. 

من خودم بعد سقط ۲۰ روز خونریزی داشتم

اینکه بفهمی کامل دفع شده حتما حتما باید سریع بری سونوگرافی

بلافاصله نمیشه. بسته به اینکه تو چند هفته بودی و کورتاژ شدی یا نه و توانایی بدنت و پاک شدن و عادی شدن رحمت و یه سری چیزای دیگه ، باید یه مدت به خودت و بدنت زمان بدی

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعد از سقط سه ماه الهی چند وقتت بود؟؟منم تو سه ماهگی قلب تشکیل نشد کورتاژ کردم

منم همینطور حدودا 15 روز پیش تو سه ماهگی . چنان بلایی سرم اومده که هنوز از استرس شبا نمیخوابم . 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

سلام خاهش میکنمی  دکتر خوب زنان تو قزوین معرفی کنید .شیلا نورایی خوبه یا نازیلا حسینی 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
چرا چی شد مگه؟؟؟؟؟؟

اول که زیر زبونی و شیاف بهم دادن . بعد ولم کردن رفتن من تا صبح انقدر خون ریزی کردم که کم خونی شدید گرفتم . اخرم بردنم کورتاژ کردن . الانم با مشکلات کم خونی درگیرم . قبلش اصلا کم خونی نداشتم

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
اول که زیر زبونی و شیاف بهم دادن . بعد ولم کردن رفتن من تا صبح انقدر خون ریزی کردم که کم خونی شدید گ ...

جوانه جونم منم كورتاژ كردم قرص خون ايت الله تبريزيان رو بخور با روزي يك دونه فرامكس قرص اهن خيلي جون ميگيري