2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 34 پست
هیچی فقط احترام گذاشتم ، اونارو مثل خانواده خودم دونستم ، و پشت سرشون هیچوقت بد نگفتم ، الحمدلله خود ...

من دختر خاله ام خیلی بد خانواده شوهرشو میگه بهش میگم نگو بالاخره یه روز حرف به گوششون میرسه چون آشناست شوهرش

ولی خب میگه دلم پره نمیتونم خوبی شون رو بگم

من دختر خاله ام خیلی بد خانواده شوهرشو میگه بهش میگم نگو بالاخره یه روز حرف به گوششون میرسه چون آشنا ...

اشتباه میکنه خلاصه یه جا گندش در میاد 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رابططون الان چطورییه؟مثل قبله؟

آره اصن بدونه هم جوونمون در میره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خوبین با هم؟کدوم رو بیشتر دوست دارن؟

اولی که کلا خودش با کل قوم شوهر قطع رابطه کرده، حذف شده

بقیه هم تا وقتی کنار همیم خوبیم، احترام میذاریم، بگو بخند داریم و خوش میگذرونیم ولی اینجوری نیستیم که زنگ بزنیم تلفنی حرف بزنیم و چت کنیم و این چیزا. مگر مناسبتی چیزی

الانم خونه پدرشوهرمم سر و صدای بقیه میاد و من تو اتاق دارم بچه مو میخوابونم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برای خانواده شوهر سمی هر چی بهشون بی توجه باشی و از حقت دفاع کنی بیشتر ازت میترسن و بیشتر مراقب حرفاشونن. نسل جدید هم همینطورین تقریبا مگر از خانواده بی سر زبونی بیاد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من از وقتی چش باز کردم با دختر عموم بودم الانم هر دو عروسه یه خانواده شدیم

با هم مشکلی ندارین؟

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

با هم مشکلی ندارین؟

نه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من یه خواهر شوهردارم اونم بچس جاری ندارم و‌نخواهم‌داشت حس میکنم از هیجانات دنیا عقبم😂😆

خداتو شکر کن

من عاشق بچه هام اونم دوتا بچه داره

واسه پسرش یه شکلات میخرم میدم دستش انقد افاده میادو هی صدا میکنه بچه رو انگار میخوام بخورمش

عنتر خانونم

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .