2777
2789
عنوان

بانه يا جوانرود؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 15434 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بانه خیلی بزرگ شده نسبت به قبل ولی باید خیلی مراقب باشید ممکنه تقلبی باشن خودمون و تو آشناهامون تل ...

ناديا جون يعني منظورتون اينه مثلاً تقلبي مارك سوني را زدن رو دستگاه يا شبيه همون دستگاه سوني هست ولي يه مارك تقلبي؟

ناديا جون يعني منظورتون اينه مثلاً تقلبي مارك سوني را زدن رو دستگاه يا شبيه همون دستگاه سوني هس ...

بله قیافش همون سونیه و روش هم نوشته سونی ولی تقلبیه

اول خودتون اون جنسی که میخواین بخرین دقیق مدلش و اینارو پیدا کنید خودتون منتظر پیشنهاد فروشنده خیلی نباشید بهتره

ما قبلا خیلی بانه میرفتیم فقط یکبار تو ذهنمه سرمون کلاه رفت اونم فلش مموری بود که خریدیم 

برای پلی استیشین و تبلت شاید بهتر باشه برید تهران

علاالدین مثلا ماخودمون چند سال پیش ایکسباکس خریدیم قیمتشم خوب بود یه سرچی بکنید شاید شماره چنتا مغازه رو بتونید پیدا کنید قیمت بگیرید

شما وقتي ميريد بانه شب اونجا ميمونيد يا برميگرديد كرمانشاه؟ ميخوام بپرسم امكانات اقامتيش چطوره؟

ببخشید یکم دیر شد مجبور شدم آف شم

ن همونحا میمونیم خونه برا یه شب اجاره میکنیم امکاناتم داره

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...