2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74142 بازدید | 528 پست
اسی ۱۳سال با یکی زندگی کردم چقدر زندگیم بالا پایین داست چقد زحر کشیدم روزی ک حدا شدم انکار تازه متول ...

عزیزم میشه ی مقدار بیشتر توضیح بدی از شرایطت که دلایل جداییت چی بود ؟بچه نداشتی ؟ببین منم ۱۱ ساله که مشکل دارم باهاش بچه ندارم ؟سه بار برای ترسوندنش رفتم دادگاه ی شکایت کردم و مهریه اجرا گذاشتم اما خیلی اصرار کرد و تعهد داد که خوب میشه برگشتم سرزندگیم .اما متاسفانه خیلی تغییر نمیکنه از ی ور سختمه که زندگیم از هم بپاشه و از طرفی هم فکر میکنم آینده ای باهاش ندارم ؟الانم اصرار داره که بچه دارشیم اما من میخوام تکلیف زندگیم روشن شه چون  حس میکنم بچه هم بیاد با اینکه بچه خیلی دوست داره اما برای من تغییر نکنه و بچه بی گناه هم تو این وضعیت دعوا و مرافعه ی ما بدبخت میشه خودمم آدمی هستم که نمیتونم بی خیال باشم متاسفانه همش استرس دارم وقتی پیشش هستم میدونم آدم چشم چرون و خیزی هست متاسفانه خیییلی هم خیانتش رو انکار میکنه در حدی که من فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم خودم رو مقصر میدونم تو دعواها خیلی بددهن و‌ فحاش میشیم هردو اما شدت اون خیلی بیشتره پیش هیچکس نمیتونه خودش رو کنترل کنه بهم حرفای زشت و رکیک جلوی خانواده ام میزنه تازگیا دیت بزن هم پیدا کرده مثلا اگر من کوتاه نیام منو با کتک ردن و ترسوندن می خودت تهدید کنه 

بله جداشم بچه دارم تازگیا پیش باباشه اجازه نمیده ببینمش و چون پشیمون شده میگه برگرد سر زندگیت خیلی ...

اگ واقعا پشیمون شده؛ازش قول بگیر برگرد بخصوص ک بچه هم داری و یه مادری💚

در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت؛این عوعو سگان شما نیز بگذرد....😉✌️کارشان تفکیک است:زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه. آلبر کامو / با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشود پایان زندگی او، یک روز پربرکت خواهد بود.🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری که به زور مادرش ازدواج کنه خیلی راحتم ولت میکنه و فراموشت میکنه مثل همسر سابق عوضی من که دوماه ...

ای وای فرزندتون دختر بود یا  پسر ؟چندسالش بود؟خدا بهتون صبر بده  ؟ حداقل شوهر بدی برای شما بوده ؟حتی پدر خوبی هم نبوده که بخاطر مرگ فرزندش حداقل وانمود کنه ی مدت دیرتر ازدواج مجدد کنه؟خدا اینجور بیشرف ها رو به زمین گند بزنه 

منم وقتی جدا شدم حال شمارو داشتم اصلا نمیتونستم باور کنم من با وجود علاقه زیاد جدا شدم ۳ ماهی که توی عده بودمم خواست برگرده طلاق از سمت من بود اون دوسم داشت. ادعا میکرد دوسم داره. ولی ۶ماه بعدش فهمیدم با یکی دیگه ازدواج کرده که بچه بزرگ داره. من داغون شدم نمیتونستم ببینم با کسی دیگس.ولی باید میپذیرفتم چون خودم نخواستمش. الان ۳سال میگذره. فراموش نکردم توی دلم غم دارم. ولی عادت کردم و زندگیمو میکنم.

ای وای فرزندتون دختر بود یا پسر ؟چندسالش بود؟خدا بهتون صبر بده ؟ حداقل شوهر بدی برای شما بوده ؟حتی ...

مرسی عزیزم انشاالله غم نبینی 

دختر بود و 5 ساله 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

چرا مطلقه شدن رو عیب میدونین وفکرمیکنین بعدطلاق همه چی تمومه

نمیگم هرکی طلاق بگیره همه چی تمومه 

خودمو گفتم 

من ک زندگیم تمومه 

ن خانوادم قبولم میکنن ن از ازدواج شانس آوردم 

خانوادم خرجمم نمیدنا ولی باز بهشون فشار اومده انگار 

به نظرت من خوب میشم حس میکنم فقط با مردن به آرامش میرسم

ببین یکسال حداقل زمان میخای تا به زندگی عادی برگردی 

و حتما باید برا خودت تلاش کنی سرتا گرم کنی چه با کار مفید یاد گرفتن یه حرفه .

من که ندیدم والا

گاهی وقتا خدا کارشو انجام میده بدون اینکه من و شما ببینیم

گلم شوهر دوستم ۱۵سال پیش وقتی که دوستم تازه متاهل شده بود وارد زندگیش شد و کاری کرد دوستم از نامزدش طلاق بگیره و با اون ازدواج کنه الان دوستم به راحتی آب خوردن با پسر عموی خود شوهرش بهش خیانت میکنه و شوهرش حتی توی  خوابم نمیبینه ک زنش بهش خیانت کرده الان داره کارما پس میده بدون اینکه بدونه