🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."
سال یعد رشته ای که میخوام قبول بشم بعدش ماشین بخرم
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
زندگی بهم یاد داده که هیچ چیز همیشه روی روال نمیمونه. سختیها میان و میرن، ولی تحملشون و ادامه دادن آدمو قویتر میکنه.به من یاد داده که اشتباه کردن طبیعیه و از هر شکست میشه درس گرفت. حتی وقتی فکر میکنی همه چیز تمومه، باز هم فرصتهای تازه هست.آدمها و روابطشون مهمن، اما مهمتر از همه، رابطه ایه که با خودت داری. شاد بودن در چیزای کوچک واقعی ترین خوشحالیه و هر روز، هر تجربه ای میتونه یه درس داشته باشه.با همه بالا و پایینها، من ادامه میدم، تجربه میکنم و سعی میکنم بهترین نسخه خودم باشم، چون میدونم زندگی همیشه چیزای جدیدی برای یاد دادن داره.