2777
2789
عنوان

پسرا میتونن جوری رفتار کنن ک

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بزرگوار اون طرف از اولش هم میخواسته بره یه هدفی داشته بهش رسیده خرش از پل گذشته بعد رفته یا به ای ...

بحث این چیزا نیست

طرف خواستگار من بود چندماه در رفت و امد بودیم بعد از کلی ابراز علاقه و قرار رسمی خانواده ها، اخر سر یه چیز مسخره بهم زد

به اغلب پسر های 10 تا 25 سال اعتماد نکن چون فقط از روی احساسات تصمیم میگیرن و هنوز به بلوغ عقلی نرسی ...

چ ربطی داشت

کیسی ک راجبش تاپیک زدم بالای ۳۰ بود و خواستگار رسمی

بحث این چیزا نیستطرف خواستگار من بود چندماه در رفت و امد بودیم بعد از کلی ابراز علاقه و قرار رسمی خا ...

شک نکن همین بوده که بهت گفتم یه چیزی زیر سرش بوده 

در ضمن اگه قراره با یه چیز کوچیک پشت پا بزنه همون بهتر که عقد نکردید این اتفاق افتاد 

به نظرم حتی اومد سراغت هم جوابشو ندهقول شرف میدم طرف بدرد زندگی نمیخوره 

خطر از بیخ گوشت رد شده 

شک نکن همین بوده که بهت گفتم یه چیزی زیر سرش بوده در ضمن اگه قراره با یه چیز کوچیک پشت پا بزنه همون ...

اگ منظورت اینه ک‌دختر تو زندگیش بوده،

مطمئنم ک نبوده

ولی من هیچوقت فکر نمیکردم سر ی چیز مسخره بخاد تموم کنه داستانو

بعد از اونهمه ابراز علاقه و‌..

اگ منظورت اینه ک‌دختر تو زندگیش بوده،مطمئنم ک نبودهولی من هیچوقت فکر نمیکردم سر ی چیز مسخره بخاد تمو ...

نه منظورم دختر نیست 

منظورم اینه از این ازدواج با شما دنبال هدفی دیگه بوده 

افرین هم جنساتو خوب میشناسی

مگه میشه نشناسم

اون نامرد با روان این بنده خدا بازی کرده معلوم نیست دنبال چه هدفی بوده 

نامردی کرده 

حتی اگه دنبال هدف دیگه نبوده ادم بی جربزه ای بوده 

آفرین به شما یه کامنت کامل و عقلانی

❤️❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بحث ذات نیستکلا پسرا اینجوری ان دوستت دارم گفتناشون دلی نیست در اغلب موارد

موافق نیستم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مگه میشه نشناسماون نامرد با روان این بنده خدا بازی کرده معلوم نیست دنبال چه هدفی بوده نامردی کرده حت ...

به نظرتون اینجا مقصر بیشتر دخترا نیستن که قوی نیستن زود وابسته میشن ؟؟