2777
2789
عنوان

سیزده به جنگ ما

305 بازدید | 7 پست

بعد یه سال مثلا رفتیم بیرون خوش بگذرونیم 

کل فامیل جمع بودن

چند تا از پسرای فامیل با داییم و شوهر خالم  انقدر مشروب خورده بودن اصلا تو حال خودشون نبودن

پسر عمو مامانم با یه پسر دیگ از فامیل میرن پشت کمری سخره ای دور تر از مردم برا جیش کردن مثلا

یهو دیدیم همه دارن میدوون اون سمت که چی دعوا شده اساسی ...با یه دسته دیگ از فامیلا که اون طرف تر بودن که چی این دو تا احمق اینقد تو حال خودشون نبودن فک کنم یکی با زنش داشته از اون سمت رد میشده اینا رو بدون پوشش دیدن اینام خندشون گرفته دیگ دعوا بالا گرفته که باز قصد این کارو کردین و میخندین

دعوا در حد بزن و بزن و کاشت بادمجون زیر چشمها...

اخرشم دیگ نه کسی خوشحال بود نه رقصی نه بازی ای همه تو ماتم ....

مشروب خوردن تو جمع وقتی زن و بچه هست دیگه چه کوفتیه....اینم عاقبت مشروببببب

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر ادمی باید ظرفیت خودشو تو مصرف این چیزا بدونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به نظرم هیچ چیز بدتر از خوردن مشروب نیست، ما هم با چند  تا خانواده که فامیل نزدیک بودند،میرفتیم بیرون اهل مشروب بودند، با اینکه خودم به شدددت بدم میومد ولی تحمل کردم و اصلا به رو نمی اوردم، تا پارسال که دیدم انکار وضعشون خیلی بد میشه و چون خودشون هم رعایت نمیکردند و جلوی بچه ها مرد و زن میخوردند دیگه نمیرم.