2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

393 بازدید | 12 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه؟...سنم زیر چهل سال هست.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

ببین به طب سنتی و اینها اعتقاد داری ؟

من پریودی ام  خیلی نامنظم بود 

چند بار حنا کف پام گذاشتم  مشکلم  حل شد 

شنیدم حنا کف پا مانع یائسگی میشه 

اگه انجام  میدی برات توضیح بدم چی کار کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین به طب سنتی و اینها اعتقاد داری ؟من پریودی ام خیلی نامنظم بود چند بار حنا کف پام گذاشتم مشکلم ...

سلام عزیزم...بگید چکار باید کرد

سلام عزیزم...بگید چکار باید کرد

یه آب جوشیده و داغو  به حنا اضافه میکنی که نه خیلی سفت بشه و نه خیلی شل که وا  بره !  یه چی بین  این دوتا .

بعد که به حنا آب جوش اضافه کردی روشو میپوشونی  و یه  ۷ ۸  ساعت میذاری خیس بخوره .

قبل خواب این محلول معجزه آور(😀😀) میزنی به کف پاهات .خوب کل کف پاهات حنایی میکنی  و پلاستیک و یا مشمایی میکشی پات (از این هایی که میریرم میوه فروشی و میوه توش میریزن خوبه .چون زود پاره نمیشه) .

خوب که پلاستیک کشیدی و بستی سریع یه  جوراب  میپوشی که یه وقت حنا بیرون نزنه  و میگیری میخوابی تا صبح پا میشی میخوری. 

سه شب پشت سر هم انجام میدی .پات سیاه میشه .اون سیاه هی ها بهش میگن سودا بدن یا سم بدن .طب سنتی میگه حنا با این تمام سم ها رو بیرون میکشه و میبره کف پا .

بستگی به آدم ها داره .من بار اول  کف پاهام وحشتناک سیاه شد از بس سم بدنم زیاد بود .منتظر بودیم  سیاه هی ها بره  دوباره ماه  بعد گذاشتم و همینطور ماه های بعد 

تا الان ۸  دور گذاشتم .یه سری از مشکلات بدنم مثل پریودی ام و نفس تنگی هام  و ... حل شد .

یکی از دوستام گذاشت فقط بعضی قسمت های کف پاش سیاه شد و بعضی جاهاش نشد .هرقسمت از اعضای بدن نشون دهنده یک قسمتی از بدن هست .طبیعتا هر جای بدنت سیاه بشه یعنی سودا و سم  تو اون‌قسمت هست .

یکی دیگه از دوستام گذاشت اصلا کف پاش سیاه نشد و فقط حنایی شد  البته یه آدم ریلکس و خیلی به تغذیه اش میرسه ...

من با اینکه چند مرحله گذاشتم هنوز که هنوز سیاه میشه چون دوره  طولانی افسردگی  و افکار خودکشی و ....داشتم .

حتما تو هر مرحله باید سه شب پشت سر هم بذاری .مثلا ۱۰ ۱۱ شب بذار  و ۶  ۷  صبح  بشور 

ممکنه برون ریزی هم داشته باشی  مثل حالت تهوع و لرز و ‌...که میگن خوبه 

بعد ۶‌‌دوره گذاشتن  تازه پریودی ام منظم  شد .پس نیاز به زمان داری 

یه آب جوشیده و داغو به حنا اضافه میکنی که نه خیلی سفت بشه و نه خیلی شل که وا بره ! یه چی بین این ...

پیج آقایی  که  اولین بار اینها رو از پیجش دیدم  گفته ساتویکا یا تنفس شکمی آگاهانه هم انجام بدید خیلی خوبه 

خودم  هنوز نشد انجام بدم و تو فکرش هستم 

خواستی انجام بده 

حتما سه شب که گذاشتی  صبر کن سیاهی ها به مرور با حمام و سشتن پا بره  و مرحله  بعدشو بذار ، معمولا یک ماه طول میکشه که بره .

قبل اینکه شب حنا بذاری  برو دستشویی و تمام کارهاتو  انجام بده  چون  بعدش نمیتونی رو پاهات راه بری و چهار زانو باید بری رو تختت🫤😀 بخوابی 

البته  خواهرم مجبور شد بره دستشویی که حنا طبیعتا پخش میشه .مجبور شدی  بعدش حنا رو از رو جوراب  سمت کف پا ببر که خوب تاثیر بذاره 

پیج آقایی که اولین بار اینها رو از پیجش دیدم گفته ساتویکا یا تنفس شکمی آگاهانه هم انجام بدید خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم از توضیحات خوبت.♥️🌹♥️