2777
2789
عنوان

جادو کرده

84 بازدید | 10 پست

سلام یه همسایه داشتیم بیرجندی بودند از ما 10 میلیون تومان قرض گرفت وضع مالیش هم خوب بود ولی بابام دلش سوخت و بهش قرض داد الان دو سال میشه که پول رو پس نداده یکی از آشناهاش گفت رفته براتون جادو هم گرفته خلاصه اینکه ما خیلی باور نکردیم تا اینکه عید رفتیم بیرون کف ماشین کلی اشغال ریخته بود کفی ها رو برداشتیم تکوندیم زیرش جادو بود زنگ زدیم بهش که آقا رستم ما به‌خوبی کردیم چرا اینکارو کردی گفت ببخشید من عصبانی بودم خلاصه انداختیم دور ولی باز انگار یه جادوی دیگه گرفته کلا هممون خیلی خیلی خسته ایم و نمیتونیم کاری انجام بدیم در حالی که هیچوقت اینجوری نبودیم حالا چیکار کنیم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

سلام خواهر

نماز اول وقت بخونید، یه سپر محکمیه در برابر سحر و جادو

غسلهای واجبو کسی انجام نده راه نفوذ شیاطینو تو‌ وجودش باز میکنه

اسپند دود کنید قرآن بخونید حرز امام جواد(ع) داشته باشید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام خواهرنماز اول وقت بخونید، یه سپر محکمیه در برابر سحر و جادوغسلهای واجبو کسی انجام نده راه نفوذ ...

بهش بگم چرا اینکارو میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید بهش میگفتید پیداش کردید که بره دوباره بگیرع

حالا بهش نگیم که اینکارا رو نکنه؟

حالا بهش نگیم که اینکارا رو نکنه؟

اره دیگه دعا رو پیدا کردید بهش گفتید آقا رستم وای چرا دعا گرفتی ؟ اونم دیده پیدا کردید باطل کردید رفته قوی ترش رو گرفته .اون اگه آدم بود نمیگرفت گفتن نداشته دیگه .

چه دشمنی باهاتون داشته رفته جادو کرده ، چه مردم بدی داریم برای همسایه هم جادو می گیرن خدا به داد فام ...

والا بهش خوبی کردیم ده میلیون تومن هم قرض دادیم بعد دو سال پولمون رو خواستیم که نداده

چقد ساده اید که بهش گفتید بهش چه فایده داشته حالا پشیمون شده از کارش مثلا🙄 مثل این میمونه بری به دشمنت بگی نقشه اتو فهمیدم بدترشو سرت بیاره.تو خونه قران زیاد پخش کنید مخصوصا بقره

چقد ساده اید که بهش گفتید بهش چه فایده داشته حالا پشیمون شده از کارش مثلا🙄 مثل این میمونه بری به دش ...

چه میدونم گفتم شاید عذاب وجدان بگیره ولی واقعا از خراسانی ها باید ترسید