2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

150 بازدید | 13 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی؟

یادم نیست دقیقا

ایشونم شرایط خوبی دارند اما میگن کیس مناسبمو پیدا نکردم

استارتر بازم فدای سرت منم ۲۷ مجردم

عید تنهایی پاشدم رفتم سفر 

تازه برگشتم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یادم نیست دقیقاایشونم شرایط خوبی دارند اما میگن کیس مناسبمو پیدا نکردماستارتر بازم فدای سرت منم ۲۷ م ...

خب از کجا میشناسید ایشونو؟

چون اصن اطرافیان من از شرایطم خبر ندارن 

فکر میکنن از در و دیوار واسه من خواستگار ریخته

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خب از کجا میشناسید ایشونو؟چون اصن اطرافیان من از شرایطم خبر ندارن فکر میکنن از در و دیوار واسه من خو ...

میگم دیگه‌.. کاربر اینجا بودند تاپیک میزدند

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

منم یه مدت حس میکردم طلسم شدم انقد که هیچکی نمیومد یا هرکی میومد میرفت و برنمیگشت

اینی که میگمو یه آخوند تو برنامه تلوزیونی به یه دختری گفت

۱۴ تا خرما بردار به نیت ۱۴ معصوم البته اگه اعتقاد داری به هرکدوم ۱۴ تا صلوات و ۱۴ آیه الکرسی بخون

بعد ببر و صلواتی خیر کن

من شب ولادت بردم مسجد بین خانوما پخش کردم البته یه بسته خرما دیگم بردم که یه دفعه کم نیاد😅🤧 بلافاصله ۴ تا خاستگار برام اومد که هر چهار تا حسابی میخاستنم دیگه با یکیشون ازدواج کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40