2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین سوال دارم

93 بازدید | 15 پست

من ۵ روز مونده به پریودم یه مدته اقدامم تنبلی دارم الان هم از عصر شکمم و کمر و پهلوهام درد میکنه ممکنه باردار باشم؟؟ تو رو خدا اگه تجربه دارین بگین 

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ربط داره یا نه من ۴روز مونده به پریودیم وقتی شکممو یکم میکردم داخل حس گرفتگی میکردم زیر دلم قشنگ رحممو حس میکردم که گرفته بعد بی بی زدم خط کمرنگ افتاد روز پریودی خطش از بی بی اول پرنگ تر شده بود راسنی ناشتا بودم

نه عزیزم استرس نداشته باش استرس هم تو بارداری بده هم تو اقدام

نزدیم دو ساله اقدامم بخدا دارم دیوونه میشم نزدیک پریود هم استرس میگیرم

نزدیم دو ساله اقدامم بخدا دارم دیوونه میشم نزدیک پریود هم استرس میگیرم

یکی از دلایلی که آدما ممکنه بارداریشون عقب بیفته اینه که تو جامعه الان اینقدر استرس زیاد شده اصلا بهش فکر نکن که ممکنه بشه یا نه حواس خودتو پرت کن کتاب بخون فیلم ببین اصلا فکرت سمتش نره خیلیم خودتو خسته نکن تا موقعی که بی بی بزنی که کمرت شل نشه 

من دورانی که توی اقدام بودم هر ماه علائم داشتم و خبری نمیشد هررررماه دنبال علائم میگشتم و خودمو امیدوار میکردم فقط دنبال یکی میگشتم بهم بگه اره این علائم بارداریه و قند تو دلم آب میشد و هرررربارم میرفتم ازمایش میگفتن منفیه و من داغون تر میشدم،هر کاریم بگی کردم دکتر تا دلت بخاد عوض کردم عکس رنگی رفتم ...

چهار سال عذاب کشیدم و اخرش بیخیال شدم و رفتم سرکار همه چیو رها کردم و خوشحال و شاد ب کاری ک علاقه داشتم فقط فک کردم و بعد سه ماه پریودام که عقب افتاد رفتم طبق عادت آمپول زدم ک پریود بشم بعد یک هفته ک پریود نشدم رفتم سونوگرافی گفتم نگا کن ببین کیست دارم؟نگاه کرد گف خانم پاشو شیش هفته حامله ای

من دورانی که توی اقدام بودم هر ماه علائم داشتم و خبری نمیشد هررررماه دنبال علائم میگشتم و خودمو امید ...

وای چخوب .....منم دو ساله همه کار کردم ۵ تا دکتر عوض کردم عکس رنگی فلان ولی نمیشه که نمیشه