2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا مدرن🤔

153 بازدید | 16 پست

از تجربه هاتون بگید کدومش بهتره؟ مشاوره قبل ازدواج رفتید؟ خانما چطور یک نفر رو بهتر بشناسیم؟ بعضیا میگن با اینکه مدرن بوده بعد چند سال زندگی مشترک شناختن طرفو

اینکه یه آقا پسری اول با خانواده بیاد جلو به پیشنهاد مادرش بعد پنج شیش ماه باهم صحبت کنن چهار بار پنج بار بیرون برن و نامزد کنن سنتی محسوب میشه یا مدرن؟ 

واقعا مشخص نیست ، تو این دور و زمونه ازدواج سنتی بکنی زندگی رو باختی ، باید اول یه دوران آشنایی داشته باشی ، یه مدت ( ۶ ماه حداقل ) بیای بری باهاش ، بعدش تصمیم بگیری که ازدواج کنی یا نکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که گفتی سنتیه و اصلا بدرد نمیخوره 

مرد اگه عاشق نشه حتی تو مدرن، اصلا نمیشه بهش تکیه کرد 

شما تو خواستگاری و اشنایی چه مدرن چه سنتی از پسره هر سوالی بپرسی چیزی میگه که تو خوشت بیاد تا مختو بزنه بعد عقد دیگه قدرت دست اونه 

تنها روش که بشناسیش فقط و فقط اجرای تکنیک های روانشناسیه که بشناسیش 

در سنتی عشق بوجود نمیاد ، خانوما دلبسته طرف میشن چون بالاخره شوهرشونه و فک میکنن عشق واقعیه 

مثل اینه که بگیم چون تو پارک یکی بهم شماره داد عشقو پیدا کردم 

آبکی و سنتی به درد نمیخوره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من ی استادم با ی خلبان بطور سنتی ازدواج کرده

همسایه بودن ، بعدا صحبت کردن اشنا شدن زیر نظر خانواده و بعد ازدواج

از اون موقع خیلی بیشتر به سنتی ایمان اوردم 😁 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

عزیزم سنتی اون مدلی بودکه طرف ندیده میرفت میشنست سرسفره عقدتازه اونجام خوب دامادونمیدید

امانه اینجوری نه اینکه ازاون وربوم آدم بیفته حدوسطش،مااینجوری هستیم که طرفی که میخوادبیادیه سری اطلاعات ازخودش میده اکی که بودمیادبرای دیدن حضوری اگه پسندهم شدیم که ارتباط ادامه میدامیکنه رفت وآمدمیکنیم وکم کم میریم برای شناخت وهمه اینازیرنظرخانوادست اگرم پسندهم نشدیم که باآرزوی خوشبختی هرکی میره دنبال زندگی خودش،چون اینجوری نه اون سواستفاده هاومسخره بازیای دوستی اتفاق میفته نه نشناخته وهول هولی میری خونه شوهر،من خودم اینجوریم

حالاهرکس یه مدله اماامیدوارم که آخرش همه خوشبخت بشن،این مهمه🌹

مدرن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

عزیزم سنتی اون مدلی بودکه طرف ندیده میرفت میشنست سرسفره عقدتازه اونجام خوب دامادونمیدیدامانه اینجوری ...

شما هزار سالم اشنایی داشته باشی ، به گرد پای دیدارای عاشقانه نمیرسه 

والاازنصف اون دیدارای عاشقانه ام که آخرش زارزاردخترا فقط میمونه

اونا عشق واقعی نیست ، شما عشق واقعی ندیدی ببینی چه برقی تو چشم دختر میوفته