2777
2789

میخوام برم امدزشگاه خیاطی حضوری

اینتنرنتی زرین کفاش رو گرفتم عالیه ولی چون خیاطی اصلا چیز زیادی بلد نیسم حس میکنم حضوری برم بهتره 

ایا هزینه اضافس ب نظرتون یا با فیلمم میشه؟

زرین کفاش ویدیوهاشم خوبه واقعا ولی من خیاطی خیلی کم بلدم میشه گفت هیچی در حد فهمیدنش فقط یلدم و یکم دوخت رومیزی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آموزشگاه رفتم، خیلی خوب بود برام💗از صفر شروع کردم الان می‌تونم از روی آموزشهای کوتاه مجازی مدلها ...

اها پس بهتره اونو برم اول؟ اینم هزیته کردم دلم نمیاد ولی بهتره اونطوری ن؟

اها پس بهتره اونو برم اول؟ اینم هزیته کردم دلم نمیاد ولی بهتره اونطوری ن؟

نمی‌دونم عزیزم من دوره مجازی نخریدم نمی‌دونم چطوره؛ ولی بک جلسه آزمایشی برو آموزشگاه ببین اگه به نظرت کارآمد بود ادامه بده😉

حتما کلاس برو

متد مولر لباساش شیکن 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نمی‌دونم عزیزم من دوره مجازی نخریدم نمی‌دونم چطوره؛ ولی بک جلسه آزمایشی برو آموزشگاه ببین اگه به نظر ...

اره اینم حرفیه من میخاسم دوجا هزینه نشه ولی حضوریم خیلی خوبه

حیفم میاد ۵ تومنم پکیج مجازی گرفتم عالیم هست ها ولی برای من ک مبتدیم حضوریم برم پس؟

آره برو حضوری رفع اشکال داره 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین