2821
2789
عنوان

خواستگاری

214 بازدید | 17 پست

تو تاپیک های قبلم هست با یکی 5 ساله دوستم هی گفتن بیایم خواستگاری هی گفتم صب کنین الان مامانش میگه اگه تا 3 روز نگی من خودم میام به بابات بگم ما رو مسخره کردی. خیلی میترسم بابام قبول نکنه دعوا شه

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
خب عزیزم چرا نمیزاری بیان؟بزار بیان بعد اگه بابات مخالفت کرد دنبال راه حل میگردین

نمیدونم چرا تبدیل به فوبیا شده واسم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حق داریولی بزار بیان ان شاالله ک خیره۵ سال رابطه رو مدیریت کردین خودش کار خیلی بزرگیهاین مرحله رو هم ...

دعا کن واسم مریض شدم از استرس 

اره

میشه از تجربتون استفاده کنم؟ 

خواهر منم تو رابطس مامانم خبر داره و الان 11ماهه که با همن و چون موقعیت جور نیس قراره چند سال صبر کنن پسره با مامانمم حرف زده ما هم چند تا استرس داریم که نکنه پسره تهش خیانت کار بشه یا آدم درستی نباشه یا بابام قبول نکنه.

نکنه اصلا قصدش سو استفاده باشه و از یارو از سادگیه ما سو استفاده کنه. در کل می‌خواهیم بدونیم از کجا بفهمیم که بگیره

میشه از تجربتون استفاده کنم؟ خواهر منم تو رابطس مامانم خبر داره و الان 11ماهه که با همن و چون موقعیت ...

من از اول حس کردم این پسر با اون یکیا فرق داره مثلا من قرار دوم که رفتم باهاش مامانشو آورد مامانش باهام حرف زد و گفت پسر من اهل دوستی نیست بذار بیایم یه سره کنیم من گفتم نه و تا الان طول کشید البته من تو این 5 سال رفت و آمد داشتم باهاشون میرفتم خونشون ناهار یا واسه نشستن اگه باز سوالی داشتی بپرس گلم 

2824
2823
2791
2779
2792