2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته🖤

166 بازدید | 19 پست

امروز خواهرامو و شوهراشون برگشتن شهرشون 

از الان خیلی دلم واسه خواهرام تنگ شده چون معلوم نیس دوباره کی بیان بهم سر بزنن

اینجا هوا ابریه دلم خیلی گرفته نشستم فقط دارم زار میزنم 

بخاطر اینکه دوباره تنها شدم دوباره خودم موندمو وخودم 

خودم موندمو این زندگی‌کوفتی🥺

ای بابا منم دلم گرفته 

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه دور خیلی بدع کاش همه کنار هم بودن

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

یکیشون شهر دوره یکیشون نزدیک ولی هر روز خونه ما هستن😂🤦‍♀️ آسیی شدم

خوبه که خوشبحالتون

اره واقعا با اینکه همین الان رفتن ولی من کلی دلم واسشون تنگ شده

هی منم درگیر این مشکلم 

خونه مادرم میمونم دلم واسه خونم تنگ میشه 

خونه خودم میرم دلم واسه مامانم‌اینا

خوبه که خوشبحالتون

وای نه من کنکوریم اصلا حضورشون تمرکزمو میریزه بهم ولی خب نمیدونم شاید از یه دیدگاه دیگه خوب باشه🫠 مشکل اینه من دلم کسیو میخاد پیشم باشه که نیس🥲

...🖤

وای نه من کنکوریم اصلا حضورشون تمرکزمو میریزه بهم ولی خب نمیدونم شاید از یه دیدگاه دیگه خوب باشه🫠 م ...

میفهمم چی میگی واقعا هرچیزی به اندازه خوبه

چرا کجاست