میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱
هانالطفا دعا کن جای ابله هام زود زود بره و رو صورتم نمونهخیلی ممنونم
من آبله گرفتم صورتمو با فوم شست و شو اویدرم شستم صد جوش اویدرم که یکمی لایه بردار بود با ترمیم کننده درماتیپیکو زدم خیلی خوب شد
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت