2777
2789
عنوان

آیا اگه پسری

136 بازدید | 16 پست

واقعا باهوش باشه میتونه تشخیص بده یه دختر خیلی مکار ادای مظلوم و معصوم و شکننده و گوگولی رو داره براش درمیاره یا نمیتونه زبان بدنشو بخونه؟ اگه دختره خیلی وارد باشه؟

من میگم اگه واقعا باهوش باشه میفهمه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ینی ترجیح میده گول بخوره؟😅

ببین اینطور بهت بگم مثلا من دارم یک پسر رو گول میزنم بازی میدم در اصل من خودم دارم بازیچه میشم چون پسرا انقد ت.حم سگ هستن که جوری رفتار میکنن انگار تو داری بازی دادا میشی همین قد زرنگن که در اصل تو داری گولشونو میخوری

ببین اینطور بهت بگم مثلا من دارم یک پسر رو گول میزنم بازی میدم در اصل من خودم دارم بازیچه میشم چون پ ...

باور کن بعضی دخترا هم همینن! آخر بازی معلوم میشه یه روز ولی 😁

ببین اینطور بهت بگم مثلا من دارم یک پسر رو گول میزنم بازی میدم در اصل من خودم دارم بازیچه میشم چون پ ...

من قشنگ میفهمم یه پسر داره خواسته های ذهنمو به زبون میاره تا جذبم کنه! حتی از راه بیمارگونه !

من قشنگ میفهمم یه پسر داره خواسته های ذهنمو به زبون میاره تا جذبم کنه! حتی از راه بیمارگونه !

دقیقا 😂 من اصلا فکر نمی‌کنم چون ضایع اس اونا سعی میکنن مخت کنن خیلی واضحه اصلا

پوکرفیس بودن و ذهن خوانی و هنرپیشگی یه قدرته که هر کسی نداره! درجه داره البته ! خیلی ها میدونن کجا به مادرشون دروغ بگن یا برا همسایشون خنگ نمایی کنن فقط به این دلیل که میدونن داره هک میشه و به گوش پسره میرسه بعد یه جوری پازل ها رو بچینه که پسر بدبخت فکر کنه آمارش درآورده و این دختر واقعا مظلومه دیگه کاملا شناختش این جور چیزا خیلی خطرناکه ! 😙

I wanna hold 'em like they do in Texas, please
Fold 'em, let 'em hit me, raise it, baby, stay with me (I love it)
LoveGame intuition, play the cards with spades to start
And after he's been hooked, I'll play the one that's on his heart

Can't read my, can't read my
No, he can't read my poker face
(She's got me like nobody)
Can't read my, can't read my
No, he can't read my poker face
(She's got me like nobody)