هدف_تلاش مدیر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 عنوان لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 52 پست یه ادم ترکیه ایه میگه من شمارتو میدونم میتونم دربیارم کجا زندگی میکنی فلان میکنم و اینا🥲🥲🥲چیکار کنم دروغه نه خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ 1404/01/13 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 اوکی اگه حرف ما رو نمیفهمی به ترست ادامه بده وقتی انقد احمقی که نشستی با طرف چت کردی و فضا رو برای ی ... ترس خیلی چیز بدیه ایدامن واقعا اون لحظه خیلی ترسیدم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 وای خدا از حماقت تو اگه تو رو هک کرده بود که الان اطلاعاتتو برات میفرستاددیگه الکی تهدید میکرد اع اینم هست مرسی واقعا ترسیده بودم الان خیالم راحت شد❤️ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 منظورت گوگل دروغگوعه..اگه طرف تو رو هک کرده بود الان دقیق اطلاعاتتو بهت میداد مرسی🥲❤️ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
mahsoon_re عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 2648 شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستشاسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره)حالا میگه عکس ... خب عزیزم بلاک کن😑 تو چرا فرستادی عکس.چند سالته
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 چرا عکس فرستادی اخه🙄 اولش ترسیده بودم ولی الان کاری که شما گفتینو کردم مرسی خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2142 خب عزیزم بلاک کن😑 تو چرا فرستادی عکس.چند سالته بچه نیستم ۲۱ سالمه🥲ترسیدم اره الان با حرف شماها قانع شدم بلاکش کردم امیدوارم مشکلی نباشه خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
mahsoon_re عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 2648 بچه نیستم ۲۱ سالمه🥲ترسیدم اره الان با حرف شماها قانع شدم بلاکش کردم امیدوارم مشکلی نباشه از این فکرا نکن. کلاهبردارن همه. بچه هم نیستی پس گول نخور
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12862 بلاکش کن برهبعضی وقتا من دیدم شماره طرف و میاره تو تلیا دستت خورده قبلا شمارت و نشون دادهمیخواد اسکلت کنه فقط بلاکهم کلام هم نشو و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱