2777
2789
عنوان

با این پسره چی کنم

72 بازدید | 4 پست

شبی که اومد شمارمو بخاد با رفیقش بود تا اخر شب دنبال خودمو رفیقام پشت سرمون بودن ولی محترمانه یعنی هیچی نمیگفتن اذیتم نمیکردن تیکه و اینام نمینداختن فقط انگار داشتن تعقیبمون میکردن بعدشم رفیقش با رفیقم حرف زد برا شماره و اونم داشت میلرزید و خودش اصلا صحبت نکرد و فقط اروم گفت من قصد بدی ندارمو خلاصه خیلی محترمانه و با شخصیت حرف زدن و رفتن

23 سالشه

ولی نمیدونم خیلی پسر خوبی بنظر میرسه یا خودشو نشون میده؟

هرچی که هست دیگه شورش درومده

قرار اول خیلی بهم انرژی داد این مهربون بودنش

ولی دیگه الان بهش فکر میکنم اگه حرفاش دروغ نباشه دیگه خیلی رومخه

مثلا قرار دوم برام عطر گرفته بود بعد برا خواهرشم گرفته بود و بغیر از این گفت که من کلا عطر و اینا میخرم برا خودمم پر و پخش میکنم خب این یعنی چی:/

یا مثلا یه بچه کوچولو دنبالمون اومد گفت حیف یه مینی عطر نگرفتم به اینم میدادم

تعریف میکرد چند سال پیشم یکی از دوستاش دویست میلیون ازش قرض گرفته وررفته یعنی کلاه برداری

خب همچین ادمایی ازشون سواستفاده میشه و تو میخای هی غصه بخوری

مثلا تا میره پیش پسرعموش برا موهاش پسرعموش دوبرابر بقیه ازش میگیره به شوخی ولی اون بازم همیشه میره و کادو هم میده بهش و جونشم درمیاره دو دستی تقدیمش میکنه و اونام کلاه سرش میزارن

بنظرتون کمبود توجه و محبت داره؟

حس میکنم شاید اینطوریه کنارش روانی شم هی میبینم خرج اینو اون میکنه

خودشم تعریف میکنه اخه انچنانم پولدار نیستا ولی میریزه میپاچونه تو چاه

الانم قرار دوم باهاش رفته بودم بیرون و اول اومد باهام دست بده من یجوری نگاه کردم متوجه بشه خوشم نمیاد

بنظرتون قصدش اینه با این تعریفاش و کادوهاش گولم بزنه؟

خیلی خیلی خاکیم بنظر میاد

انگار از ته گلا اومده باشه مثلا😂😂

تو قرارا اصلا به من وقت حرف زدن نمیده و شنونده خوبی نیست اصلا منم گذاشتم اون داستان زندگی و سفرشو تعریف کرد ولی اخه مگه میشه ازم خوشش اومده باشه و نخاد راجبم بدونه؟ یا میخاد مثلا تحت تاثیر قرارم بده؟

امروزم که دومین دیتمون بود اومد بام دست بده که من یجوری نگاش کردم که انگار هنوز اونقدر راحت نیستم که بخام دست بدم

بنظرتون ادم بدردبخوریه یا تهی نداره بزارم کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از ادمایی ک تو خیابون راه بیوفتن دنبال دخترا تا شماره بگیرن خوشم نمیادبنظرم ادمای هولین

منم نظر تو رو داشتم تا وقتی که خودم با پارتنرم تو خیابون آشنا شدم چشم پاک ترین آدمی که تو زندگیم دیدمه😂

کلا از ادمایی ک تو خیابون راه بیوفتن دنبال دخترا تا شماره بگیرن خوشم نمیادبنظرم ادمای هولین

منم هیچوقت اهمیت نمیدم و اتفاقا پسرای بیکار و بی بند و باری میدونم و...

ولی این معلوم بود ازونا نبود و روشم نمیشد بیاد جلو