۱۴۰۳ می خواستم وزن کم کنم نشد که نشد. شیرینی های عیدم کار دستم داد🥲
خواهشا اگه رژیمی رو رعایت کردین و نتیجه گرفتین بگین چه کار کنم امسال بشه. یکی از هدفای مهم ۱۴۰۴ لاغر شدنمه.
(باشگاه وقت نمی کنم برم)
هدفم ۵۸ کیلوعه🥲
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فستینگ بودم ۱۸کیلو کلا کم کردم ۱۲کیلو رو تو همون ۲ماه اولش کم کردم
۲۶ روزه ماه رمضون روزه گرفتم همون فستینگه فقط آبم نباید بخوری ولی کم که نشدم هیچ، زیادم شدم🫠
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
۲۶ روزه ماه رمضون روزه گرفتم همون فستینگه فقط آبم نباید بخوری ولی کم که نشدم هیچ، زیادم شدم🫠
چون سحر و افظار بیشتر میخوری
قانون فستینگ چیه ؟اگه تو ساعات آزاد زیاده روی کنی بدتر چاقت میکنه من ساعتای آزادمم چیز خاصی نمیخوردم مثلا درحد ۵تا لقمه میخوردم همیییین ،شیرینیجات و قند و هم کلا گذاشته بودم کنار
اسی چ جالب منم هم وزنم باهات اتفاقا هدف منم 58 یا 57 بیشتر 57
شما رژیم گرفتین؟ اگه آره می شه بگین چیا می خورین؟
من چون سنمم کمه و ۱۶ سالمه خیلی چاقیم به چشم میاد🥲
خیلی عالی آن شالله سلامت باشید که مهمترین نعمت خداونده ،اگه دوسدارید تایم شروع و اتمام هم بگید یاد ب ...
روزی ی وعده غذا میخوردم از ساعت ۹ شب حدودا تا ۴بعدازظهر فست بودم بدنم عادت داشت الان برای خودم عجیبه چطورزنده موندم با روزی ی وعده در حد ۵یا ۶ لقمه غذا