2777
2789
عنوان

اين كار خوبه؟!

201 بازدید | 16 پست

بچه ها من چند وقت ديگه عقدمه توي تالار و منم لباسم سفيد قرار سال بعدش عروسي باشه به نظرتون خوبه كه عروسي نگيرم ديگه و به جاش پولشو بريم يه سفر خيلي خوب اصلا مشكل مالي نداريم ولي به نظرم تكراريه ديگه از دوباره لباس سفيد بپوشم و بريم تالار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چرا که نه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عالیه چرا دو دفعه جشن بگیری به جاش یه سفر توپ برو

تازه قرار نيس ايران زندگي كنم ميتونم زودتر برم اونجا خونمونو اماده كنيم  به هر كس كه ميگم ميگه ديگه عروسي نگير بعد از عقد برو از اينورم مادر شوهرم خيلي دلش عروسي ميخاد دوس داره همع چي مفصل باشه چون بچه اولشه

خوب عقدروخلاصه تربگیریه مسافرت هم بروبعدعروسی هم مفصل تربگیرکهذبه همه خواسته هات برسی لباس هم سفیدنپوش تاتکراری نشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
خوب عقدروخلاصه تربگیریه مسافرت هم بروبعدعروسی هم مفصل تربگیرکهذبه همه خواسته هات برسی لباس هم سفیدنپ ...

من ميخاستم عقدم محضري باشه هي مادر شوهرم اصرار كرد كه نه زشتع بايد تو تالار باشه ..نميخاستم تكراري بشه برام الان روز عروسي كه بشه ديگع مزه نميده چون يبار رفتم تو تالار 

من همینکارو کردم ماه عسل هم رفتم سفر خارجه عالی بود 😁

البته تو خونواده ها مشکلی نبود همون موقع عقد هم اتلیه رفتیم و همه کارامونو کردیم

البته فاصله عقد و عروسیمون ۳ ماه بود فرصتی نبود دوباره واسه اون همه مراسم و اماده سازی

اره تالاراگه بری تکراری هست توباغ هم که الان هواسرده نمیدونم والله حق باشماست توی تالاردوبارنمیشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم