2777
2789
عنوان

آی ام مظلوم

189 بازدید | 26 پست

دوستان انا مظلوم خدا🤧 والا نمیدونم چی توی چهره بنده هست که همه تا میبینن به خودشون اجازه میدن راحت دستم بندازن ! دست کم بگیرن منو ! هر چند تیپهای دارک و با ابهت می‌زنم بازم فکر میکنن خنگم و ساده لوح و بچه هیچی ندون ! قدم هم بلنده آخه 175 نمیشه گفت با بچه اشتباه می‌گیرن منو😐 یکی بوس می‌فرسته سریع یکی سوت میزنه یکی بانمک میشه و و و ! به خدا حس میکنم از امام حسین ع مظلوم ترم ! علتش چیه به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی از امام حسینم مظلوم ترم🙄

آخه من خودم مار هفت خطم نمیدونم چرا انقد قیافم و صدام مظلومه تو سری خوره که هر کی هر چی بخواد خیلی راحت توی روم پرتاب کنه ! حس میکنم اونایی که چیزی نمیگن از رو ترحم هس که دلم نشکنه

چند سالته؟این طرز رفتار و صحبت کردنه که پختگی رو نشون میده یا حتی چهره ولی تیپ خیلی مرتبط نیست

30 سالمه ولی چهره شبیه دبیرستان‌ی هاس واسه همین به غرورم بر میخوره دست کمم میگیرن با این همه ادعا و تجربم

چند سالته؟این طرز رفتار و صحبت کردنه که پختگی رو نشون میده یا حتی چهره ولی تیپ خیلی مرتبط نیست

میام ادبیاتی هم حرف بزنم جدی لبا شون غنچه میکنن میگن الهییییی