2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 53 پست
دوتا میخوام یکی پنس دار ینی بدون پنس ب سایز خودم فلن بتونم گیلم خودمو از اب بکشم از سرمم زیاده بقیه ...

با حداقل قیمت هست دیگه اینطوری که میخوای  یعنی ۳۰۰ بابت الگو و ۷۰۰ هم آموزش دوخت و دوز

عاقبتی نیست که برای همه بتونی ولی برای سایز خودت خوبه

فقط ازش یه تضمینی بگیر که تنخور الگوهاش روی تنت خوب باشه واقعا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حداقل قیمت هست دیگه اینطوری که میخوای یعنی ۳۰۰ بابت الگو و ۷۰۰ هم آموزش دوخت و دوزعاقبتی نیست که ...

ینی بهش بگم حتما باید الگوهایی ک میکشه دقیق باشه  

اونم میگه دقیقا بعد بیام خونه دقیق نباشه برم پیشش ک قبول نمیکنه از دوباره برام الگو بکشه  من کاغد الگو زیاد دارم کاغدم میخوام خودم ببرم براش

ینی بهش بگم حتما باید الگوهایی ک میکشه دقیق باشه اونم میگه دقیقا بعد بیام خونه دقیق نباشه برم پیشش ...

بهش بگو پاترون میدوزم از الگویی که بهم میدی، لقی و ... نباید بده و تو تنم باید اون پاترون خوب باشه وگرنه ایشون باید ایرادش رو رفع کنه و الگو رو کامل و اصلاح شده بهت بده (این کار براش واقعا دردسر نداره ولی باعث میشه کار رو بهت کامل تحویل بده)

دیگه وقتی برای فقط خودت میخوای باید این کار رو کرد

با یقه گرد پاترون رو بدوز

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نازک دوزی مگه جزعه الگوعه و الگو هم داره؟ منو یکی از فامیلامون دوره پدریم یادم داره مثله دوختن سنجا ...

عزیزم شما میرفتی تولیدی هم کار میکردی اینارو یاد می‌گرفتی بله دوره ی نازکدوز ینی صفر تا صد خیاطی مثل دامن و بالاتنه و...یادت میدن خواستی من میتونم مجازی بت یاد بدم  کم و بیش رایگان

عزیزم شما میرفتی تولیدی هم کار میکردی اینارو یاد می‌گرفتی بله دوره ی نازکدوز ینی صفر تا صد خیاطی مثل ...

واغنی؟ قربونت برم  

مرسی  پس میرم حسابی تمیرین میکنم و پیش ی خیاط میرم 

میدوزم میدوزم ب مشکلی بر خوردم بهتون پیام میدم وکمک میخوام ازتون