2777
2789
عنوان

چاقی سال کنکور

124 بازدید | 7 پست

سلام چ غلطی کنم خیلی چاق شدم😭😭😭

میدونم که طبیعیه و بعد کنکور درست میشه ولی چند تا راهکار کلی میخاستم

من اشتهام خیلی زیاد شده و خیلی میل به شیرینی‌جات ام زیاده اینو چجوری مدیریت کنن که دیگه لاقل بیشتر از این چاق نشم؟😭

یچی بگین اشتهام رو خفه کنه😭

عزیزم طبیعیه.اصلا نگرانش نباش.اگر استرس داشته باشی برای این موضوع و خودخوری کنی باعث پرخوری عصبی میشه.پیشنهاد من اینه که از رژیم کالری شماری استفاده کنی و یواش یواش و سالم کالری روزانتو ثبت کنی و کاهش بدی.برای میل به شیرینی جات هم کشمش و مویز بزار کنار میزت و استفاده کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعیه.اصلا نگرانش نباش.اگر استرس داشته باشی برای این موضوع و خودخوری کنی باعث پرخوری عصبی میش ...

بابا من از طفولیت همیشه خدا رژیم بودم امسال ول کردم دیگه یهو ده کیلو اومد روم😭

همیشه کالری شماری بودم ولی الان اشتهام خیلیلیلیییی زیاد شده فک کنم اصن نتونم رژیم بگیرم هی زود گشنم میشه

و جالبه اصلا میل به غذا ندارم فقط شیرینی جات

بابا من از طفولیت همیشه خدا رژیم بودم امسال ول کردم دیگه یهو ده کیلو اومد روم😭همیشه کالری شماری بود ...

وعده های غذاییتو زیاد و به هم نزدیک کن و در هر وعده به اندازه بخور.اینجوری ضعف نمیکنی در طی روز.دو سه روز اول خیلی سخته ولی سریع عادت میکنی.البته استرس کنکور هم باعثشه.

وعده های غذاییتو زیاد و به هم نزدیک کن و در هر وعده به اندازه بخور.اینجوری ضعف نمیکنی در طی روز.دو س ...

باشه مرسی عزیزم❤

دعا کنین لاقل پشت نمونیم بعدش دیگه بریم پی زندگی و سلامتیمون😭

باشه مرسی عزیزم❤دعا کنین لاقل پشت نمونیم بعدش دیگه بریم پی زندگی و سلامتیمون😭

خواهش میکنم عزیزم🌷❤️

نگران هیچی نباش.من مطمئنم خیلی عالی پیش میری و قبول میشی.موفق باشییی.حسابی بترکون😍✨️