2777
2789
عنوان

فلسفه 13بدر🍀🦋

121 بازدید | 5 پست

🔹فلسفه سیزده بدر

در آیین و تقویم زرتشتیان و ایرانیان باستان هر روز یک نام ویژه دارد

سیزدهمین روز در هر ماه به نام فرشته باران تیر(تیشتر) نام دارد

زرتشتیان پس از پایان نوروز در روز سیزده بدر (روز تیر از ماه فروردین) به باغ و دشت میروند و به شادی و بازی و گره زدن سبزه برای بر آورده شدن آرزوهایشان میپردازند و نوروز خود را به پایان میرسانند و برای درخواست باران به درگاه اهورامزدا نیایش میکنند و آرزوی سالی پر از باران و کشاورزی نیکو میکنند

در مورد نسبت دادن نحسی سیزدهم هیچ مناسبتی به ایرانیان ندارد و این اندیشه خرافی پس از یورش اسکندر گجستک و یونانیان به ایران اهورایی وارد ایران شد زیرا عدد سیزده نزد یونانیان نحس بوده است

داشتن سیزده بدر نیکی را برایتان آرزو داریم🌹

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عه نمی دونستم سبزه گره زدن رسم بوده، فکر می کردم خرافه هست. 

😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم.. به همگی این روز خوش بگذرهمثل نیاکانمون سالی پر باران برای همه ی ایرانی ها آرزو می کنم.

ان شاالله

‏۱۳ فروردین خاص‌ترین روز تقویم ایرانه؛ هیچ تعطیلی‌ای تو ایران این‌قدر جدی گرفته نمی‌شه. تقریباً همه‌ی مشاغل تعطیلن. مردم با هیچ روزی مثل این، این‌طور وفادار و همدل نیستن؛ نه مناسبت‌های دیگه ، نه رسمی. ۱۳‌ بدر یه آیین جمعی بی‌رقیب ایرانیه؛ هم تعطیل‌تره، هم مردمی‌تر.

۱۳‌ بدر مبارک!

‌