rzzzhamta مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 407 عنوان خوابم نمیبره 142 بازدید | 15 پست بچه ها اصلا خوابم نمیبره نمیدونم چیکار کنم ساعت هفت صبحه دوتا کدئین هم خوردم ولی اصلا خوابم نمیاد چیکار کنم یه جوری عجبیم تپش قلب دارم 1404/01/13 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33040 بجا کدئین دوتاسرماخوردگی میخوردی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33040 بجا کدئین دوتاسرماخوردگی میخوردی نمیدونم توش چیه تامیخورم خابم میبره هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
زینببانو۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 4165 واقعا کلداکس یا کلداستاپ هم خوبه مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
nimvajabiiii عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4173 منم به زور به خواب میرفتم رفتم دارو گرفتم به خاطر این موضوع وگرنه خواب به سختی میرم آروم باش ، خدا بزرگه ...
rzzzhamta مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 407 منم به زور به خواب میرفتم رفتم دارو گرفتم به خاطر این موضوع وگرنه خواب به سختی میرم خیلی بده
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33040 واقعا باورکن عجیب خواب آوره ی قرص الپارزولام هم هست اون عین بیهوشیه تابخوری چاتونمیتونی باز نگه داری تازع نصفه یبار خوردم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 چرا واسه خوابیدن قرص میخوری؟خیلی ضرر دارهخودت رو خسته کن در طول روز،چنان خوابت میبره،که متوجه نمیشی،اگرم با وجود کار زیاد خوابت نمیبره،نشون میده ذهنت خیلی مشغوله 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
rzzzhamta مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 407 چرا واسه خوابیدن قرص میخوری؟خیلی ضرر دارهخودت رو خسته کن در طول روز،چنان خوابت میبره،که متوجه نمیشی، ... اصلا در طول روز نمیشینم نمیدونم چیکار باید کنم کلافه شدم
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 اصلا در طول روز نمیشینم نمیدونم چیکار باید کنم کلافه شدم پس بشدت ذهنت درگیره و از این فکر بسراغ فکر دیگه .... 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹