2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر خیلی بددد یعنی چند۴ میلیاردی کرد که بابای پسره مجبورشد خونشوبفروشه وهنوز نتونستن کل ضررروپرداخت کنن از طرفی دوست من باشوهرش کلکل میکنه اونم اعصاب نداره زده توگوشش پرده گوشش پاره شده😔

بچه نوزاد دارن توبارداریش این ضرر بوجود اومد تاقبلش خوب بود همه چی الان شوهرش حتی کار هم نداره... چیکارکنه بنظرتون دوست من ؟میگه ب خانوادم نمیتونم بگم بابام بفهمه سکته میکنه میترسم بلایی سرشون بیاد ایا باید طلاق بگیره.؟میگم بهش طلاق میگه بچه چی ؟میگه فقط توفکر بچه ام دوراهی بزرگی گیر کرده راهنمایی کنید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر ...

در مورد این مسأله فقط و فقط خودش که در جریان ریز جزئیات زندگیش هست می‌تونه تصمیم بگیره عزیزم مشورت بی فایدست 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792