2777
2789
عنوان

اسید معدممممم

167 بازدید | 20 پست

معدم کلا درد میکرد و رفلاکس دارم یهو اسید معدم بالا اومد تو دهنم و بینیم همزمان الان گلوم میسوزه و بینیمم همینطور چیکار کنم اوکی شه من تجربشو نداشتم

اخ اخ هیچی یچیزی بخور چای نبات بخور

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یا نعنا بجوشون بانبات

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ناشتا پنتوپرازول بخور بعد از غذا فاموتیدین 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نعنا برای رفلاکس بده عزیز

شما بخور اگ خوب نشدی 

قرص پنتوپرازول خیلی خوبه همسر منم مشکل شما رو داشت رفلاکس شدید با سرفه ده تا دکتر رفت خوب نشد با ترک چایی قهوه انرژی زا دوغ سبزی تندی  رژیم غذایی دکتر بهش داد خوب شد بالشتتون هم شیب داشته باشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نسخه بی مورد نپیچید لطفا نعنا برای معده درد خوبه نه رفلاکسدرد رو خوب میکنه رفلاکس رو تشدید علمتون که ...

ای بابا به شماچه ریپلای میکنی مگه باتوبودم اخه

نسخه بی مورد نپیچید لطفا نعنا برای معده درد خوبه نه رفلاکسدرد رو خوب میکنه رفلاکس رو تشدید علمتون که ...

دایه عزیزترازمادرشده واس من

دکتربرو ولی احتمالا برات قرص پنتونپرازول یا امپرازول ناشتا مینویسه وبرا دردش فاموتیدین یا رانیتیدین ...

رفتم دارو داد 

یدونه از قرصا عوارض داشت برام دیگه هیچ کدومو نخوردم

گفت رفلاکس داری

امشب دیگه برگشت خورد تو بینیم خیلی حس بدی بود

رفتم دارو داد یدونه از قرصا عوارض داشت برام دیگه هیچ کدومو نخوردمگفت رفلاکس داریامشب دیگه برگشت خورد ...

گوجه.کلم برگ و چیزای تحریک کننده نخور.غذارو خوب بجو .بین غذاآب نخور.

داروچی نوشت برات من چندین ماهه درگیرم بامعدم و اسیدودردش