2777
2789
منم این جوریم.ی زل شستشوی بانوان بگیر استفاده کن تو خونه ام دامن بپوش به شوهرتم بگو قبل نزدیکی خودشو ...

همه این کارایی که میگی رو انجام میدم از کاند‌وم استفاده میکنیم 

اصلا خارش و سوزش ندارما

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخمک گذاریت تموم شد

ممکنه بار دار باشم😣😣😣😣😣

سیکلم ۲۸ تا ۳۰ روزس تقریبا روز ۷ و ۸ سیکلم رابطه بدون کاندوم بود ولی جلوگیری طبیعی داشتیم

والا نه خارش دارم نه سوزش هیچی هیچی فقط این مدل ترشح تاحالا نداشتم 

الانم ۲ ماه عروسی کردم

همه این کارایی که میگی رو انجام میدم از کاند‌وم استفاده میکنیم  اصلا خارش و سوزش ندارما

آخه ترشح نباید پنیری باشه.حتی تو دوران تخمک گذاری زیاد میشه ولی فکر نکنم پنیری بشه.برو دکتر ی معاینه کن

جواب ابلهان خاموشی است
تخمک گذاریت تموم شد

تو دورانی که باگره هستی هم دوران تخمک گذاری تموم میشه ولی هیچوقت سابقه همچین چیزی نداشتم قبلا قارچ گرفتم ولی با خارش همراه بود و بو داشت 

این نه بو داره نه خارش 

آخه ترشح نباید پنیری باشه.حتی تو دوران تخمک گذاری زیاد میشه ولی فکر نکنم پنیری بشه.برو دکتر ی معاینه ...

اره تاحالا اینجوری نشده بود 

خسته شدم از بس که رفتم دکتر برای این معظل چرت 

دیگه سری پیش خودم کرم واژینال گرفتم ۳ روز استفاده کردم خوب شد

تو دورانی که باگره هستی هم دوران تخمک گذاری تموم میشه ولی هیچوقت سابقه همچین چیزی نداشتم قبلا قارچ گ ...

بعد رابطه کلا همچی تغییر میکنه حالا اگه فکر میکنی مشکلیه برو دکتر 

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
هر سری میرم ماینه کرم واژینال میده بهم  واقعا دیگه خسته شدم ۲ ماه یه بار یا ۵ ماه یه بار قارچ ...

بخدا مال ژل شستشو منم استفاده کردم همش قارچ میگرفتم فقط شامپو بچه فیروز واسه شستشو اونجا خونه تازه هفته ای دوبار فقط با شامپو بچه هیچ وقت ژل استفاده نکن افتضاحه الان شامپو بچه هفته ای یکی دوبار خودمو میشورم ۶ماهه اصلا قارچ نگرفتم با دستمال هم آروم همیشه خودتو خشک کن 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...
بخدا مال ژل شستشو منم استفاده کردم همش قارچ میگرفتم فقط شامپو بچه فیروز واسه شستشو اونجا خونه تازه ه ...

ژل شست و شوی فیروز هروز نمیشورم که بعد رابطه و پیاده روی ورزش و اینا 

شامپو بچه هم هر از گاهی استفاده میکنم