2821
2789
عنوان

دلتنگی…

112 بازدید | 14 پست

دلتنگیخفه ام کرده..از این که نمیتونم کنارم فقط داشته باشمش

بابام با امسال شد ۶ سال که نیست کنارم ،از این که تا آخرین ثانیه هاش هم نشد خوش باشیم کنار هم و همش مریضی بود طفلی خیلی زود رفت هنوز خیلی جوون بود

هم آرزوهای ما به باد رفت هم آرزوهای خودش…

میگن خاک سرد میکنه دلو ولی هربار که برم پیشش بدتر دلم میشکنه نمیدونم چرا..

فقط اینو بدونین قدر داشته هاتونو بدونین سر چیزای ثانیه ای کینه نگیرین تا دیر نشده ..

الهییییی🥹💔

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا رحمتش کنه و به دل شما هم آرامش بده❤🌹

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

منم پدرم و یکسال و پنج ماهه ندارم میفهمم سخته بابای منم طفلی مریض شد 55سالش بود همش 🥲

خدا رحمتشون کنه گلم اخییی مثل پدر خدابیامرزم اونم ۵۵ بود داشت میرفت ۵۶

میگن دل آدم آروم میگیره ولی هیچوقت نمیگیره اهمیشه خلاعش حس میشه مخصوصا این شبا که حالم همش بده کسی نیس که دلداریم بده از همه پیشتر دلم هواشو کردواقعا هیچکی مثل پدر نمیتونه حامی بچش باشه💔

خیلی مراقبشون باش فقط یدونس♥️

چش

روحش شاد🥲🫀

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خدا رحمتشون کنه گلم اخییی مثل پدر خدابیامرزم اونم ۵۵ بود داشت میرفت ۵۶میگن دل آدم آروم میگیره ولی هی ...

درکت میکنم 

می‌دونی 

ماها هر اتفاق بدی واسمون بیافتع تو زندگی میشینیم واس بابامون گریه میکنیم 

الهی ک پدرت مکانش بهشت باشه 🥲

خدا رحمتش کنه عزیزدلمم درد نبود عزیز همیشه سخته هیچوقت کهنه نمیشه واقعا♥️💔🌹

آره اجی همچنین رفتگانت رو واقعن  درسته سال ها میگذره اما او هنوز باور نمیکنی که نیستن غمش همیشه تازگی داره😞♥️🖤

✹⃝🦋 زندگی   هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر شو...!

درکت میکنم می‌دونی ماها هر اتفاق بدی واسمون بیافتع تو زندگی میشینیم واس بابامون گریه میکنیم الهی ک پ ...

الهی هر پدری که نیس کنار بچش جاش بهشت باشه واقعاا هم پدر منو تو گلی♥️💔

‌واقعااااان چون اون موقع ها که بابا بالاسرمون بود اشکمون در میومد نازمون و میکشید حمایتمون میکرد الان نیس اون حامی اون بغل محبت دلمون تیکه تیکه میشه..

2824
2823
2791
2779
2792