2777
2789

بذار با عشق کوتاه کنه غر نزن فوقش میری ارایشکاه درستش میکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه غر که نمیزنم ولی میدونم خیلی کوتاه میکنه با موزر سربازی میزنه

ولش کن راحت خودتو بسپار بهش

فوقش کچلت کرد همه میفهمن اون کرده

بیرونم که روسری سرته پس حله

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ولش کن راحت خودتو بسپار بهشفوقش کچلت کرد همه میفهمن اون کردهبیرونم که روسری سرته پس حله

اره سابقه داره 

تو کرونا باردار بودم مرتب موهامو با موزر میزد تو کل دوران بارداری من کچل بودم 

حالا نمیدونم چرا دوباره بند کرده موهامو بزنه میگه از مدلش خوشم نمیاد

اره سابقه داره تو کرونا باردار بودم مرتب موهامو با موزر میزد تو کل دوران بارداری من کچل بودم حالا نم ...

حتما خیلی خوشگلی و موهات خوشگل تر

نمیخواد کسی کوچکترین نگاهی بهت بکنه

حتما خیلی خوشگلی و موهات خوشگل ترنمیخواد کسی کوچکترین نگاهی بهت بکنه

نمیدونم‌والا‌ من حجاب رعایت می کنم

کلا از مو بلند خوشش نمیاد

تو عید هی گفت چیه این موهارو بزن نوبت گرفتم نرفتم که تو عید موهام مردونه نباشه اما بدتر شد گفت دیگه خودم میخوام بزنم 

نمیدونم‌والا‌ من حجاب رعایت می کنمکلا از مو بلند خوشش نمیادتو عید هی گفت چیه این موهارو بزن نوبت گرف ...

گاها از عقب نمیزنه بیرون ؟

موهات خاص نیست ؟

تو زنی ولی اون از دید مردها نگاه میکنه

شاید متوجه دقت کسی شده

خودتو بسپار بهش مقطعیه درست میشه

گاها از عقب نمیزنه بیرون ؟موهات خاص نیست ؟تو زنی ولی اون از دید مردها نگاه میکنهشاید متوجه دقت کسی ش ...

الان مه میگی‌چرا از پشت یکم شاید گاهی میومد بیرون همیشه اشاره میده شالاو درست کن 

گفته بود کوتاه کن موهاتو مدل باب زدم چون تو کش نیاد همش دورمه خیلی غر زد این چه مدلیه میگم کوتاه کن یعنی مردونه بزن

تو‌عید کشش دادم‌که بعد عید برم دیگه گفت نه خودم باید بزنم 

الان مه میگی‌چرا از پشت یکم شاید گاهی میومد بیرون همیشه اشاره میده شالاو درست کن گفته بود کوتاه کن م ...

پس حدسم درست بود

خودتو با عشق بسپر بهش

وقتی دید با اطمینان و عشق نشستی زیر دستش و نظر ندادی و راضی بودی خیالش از بابت اینکه مثلا خواستش برات مهم نبوده یا نگاه کردن و لذت بردن مردا مهم نبوده رفع میشه

خیلی مهمه که قبل از اون تو بگی کوتاه کن

اولین فرصت وسایلو اماده کن و بهش بگو بیا موهامو کوتاه کن و اصلا نظر نده و بگو صفر تا صدش با خودت باشه و میخوام پزشو به همه بدم که عشقم ارایشگرمه فقط بگو اینقدری بذار که بتونی  موهامو با صورتت و انگشتات نوازش کنی اگر نه میمیرم

پس حدسم درست بودخودتو با عشق بسپر بهشوقتی دید با اطمینان و عشق نشستی زیر دستش و نظر ندادی و راضی بود ...

واای خیلی استرس اوره نمیدونم چند سانت مو میمونه برام

یعنی خودم‌برم‌ بگم بیا بزن

مخالفت که نمیکنم ولی هیچ‌وقت خودم نگفتم‌ بهش تو دوران کرونا هم مخالفت نمی کردم میگفت بیا مینشستم میزد چون حجاب دارم بقیه نمیفهمن ولی بار اول که میشینم تنم میلرزه زیر دستش 

الانم گرم داره میشه میترسم‌با صفر بزنه کامل کچلم کنه

این موهامه

میخوای این مدل لباسا رو بپوشی و این مدل و رنگ موهات باشه

و حتما شیطون و سر زبون داری

و شوهرت حساس نشه ؟

قربونت برم حرصش نده گناه داره وقتی اینقدر دوستت داره و حواسش بهته