2777
2789
عنوان

من دیگه ولش کردم

234 بازدید | 26 پست

ای کاش بعد شش روز میومد بهم می گفت چرا ولم کرده دلم براش تنگ شده ای کاش بتونم برای همیشه فراموشش کنم ولش کنم ذهنم چقدر درگیرشه حالم بده 

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره می‌گفت حالم بده بعد دیگه رفت

نمیدونم چی بگم ک بتونم ارومت کنم 

نمیخوامم نصیحتت کنم ولی طرف مقابلت ادم ضعیف و ترسوییه ک یهو رفته و حتی نخواسته مسئولیت نخواستنشو گردن بگیره

دوماه رابطه ک چیزی نیست اگر بعد چند سال یهو ولت میکرد چقدر بیشتر داغون میشدی ؟این ادم ادمه موندن نبوده ک یهو رفته خودتو ازش پس بگیر دورت بگردم🥲❤️

چند وقت با هم بودین یهو الکی رفت؟

اره الکی رفت قبلش باهام خوب بود یادمه اون روز خیلی روز خوبی بود برام باهم. تماس گرفتیم یه ساعت یادمه حرف زدیم خداحافظی کردیم بعدش رفت خیلی بده ای کاش بهم می‌گفت چی شده هم نگرانشم هم میگم خب منو نمی‌خواد حتما شاید چیزی شده 

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

دلش پیشه کسه دیگ ای گیره چرت میگه بیخیالش شوممکنه برگرده بهت باز ولی اگ هعی رفت و اومد واسه سواستفا ...

شاید نمی‌دونم خودش می‌گفت کسی رو دوست ندارم من دیگه ولش کردم دارم اذیت میشم شش روزه همش از شب. تا صبح منتظرشم 

نمیدونم چی بگم ک بتونم ارومت کنم نمیخوامم نصیحتت کنم ولی طرف مقابلت ادم ضعیف و ترسوییه ک یهو رفته و ...

اره نمیدونم چرا اینکارو کردم حالم خوب نیست نگرانشم دلم براش تنگ شده همش چک میکنم ببینم پیام نداده ولی هیچ خبری ازش نیست