2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی لطفا خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
میخونم😭😭😭

قربون دل گرفتت برم قشنگم همه این روزهای سختی که پشت سر می‌زاری میگذره قشنگم ناشکری نکن عزیزم قرآن بخوان بهت آرامش بده انشالله که همه چی درست میشه عزیزم 

براتون یاسین میخونم عزیزم 

Patience is the height of respect for God's  wisdom

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون دل گرفتت برم قشنگم همه این روزهای سختی که پشت سر می‌زاری میگذره قشنگم ناشکری نکن عزیزم قرآن بخ ...

دعام کن، خیلی دعام کن 

هرکی میخونه این پستمو دعام کنه

من خیلی سختی کشیدم، عمرم تموم شد و روی خوش زندگی رو ندیدم

دعام کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15869813/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D8%A8-%D9%86%D8%B0%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%85-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%85

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

راجب منم میگی

مهربون و آروم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

سلام از کربلا حاجت گرفتی؟من پریروز برگشتم خداکنه حاجت بگیرم

سلام قبول باشه عزیزم، اونایی که میخواستم رو هنوز نگرفتم 

اما یه خطر بزرگ رد شد از پسرم، الهی حاجت روا بشی شما

سلام قبول باشه عزیزم، اونایی که میخواستم رو هنوز نگرفتم اما یه خطر بزرگ رد شد از پسرم، الهی حاجت روا ...

سلام بانو خوب هستین

من الان دلگویتون رو دیدم 

میخاستم بپرسم مشکلتون حل شده ان شالله؟