nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 عنوان اندومتریوز 264 بازدید | 14 پست سلام دوستاناندومتریوز چه بیمارییه؟از کجا معلوم میشه ک این مشکل رو داریم یا نه؟ ❤ 1396/11/03 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديهكلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خارج از جايي كه براش مشخص شده رشد مي كنهو با زايمان از بين مي رهولي تشخيص صد در صدش با سونو مشخص ميشه مخصوصا سونو واژينال
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ... اها ممنون عزیزمایشالا بسلامتی نی نی تو بغل کنیتوروخدا واسه منم دعا کن ۱۷ ام موعدمهدعاکن حامله باشم لطفا ❤
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ... ببخشید درد شدید روز اول میتونه اندومتریوز باشه ؟ روز دوم به بعد خوبه خوبم سونو شکمی رفتم سالم بودم پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 اها ممنون عزیزم ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل کنی توروخدا واسه منم دعا کن ۱۷ ام موعدمه دعاکن حامله ... عزيزممممم حتما باردار ميشي نترس فقط استرس نداشته باش توكل كن به خدا
گلناز_99 عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 2225 من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ... منم روز اول پریود درد شدید دارم.اما روز بعد به بعد کم میشه دردم سونو دادم مشکلی نبود یعنی سونو اشتباه نشون داده؟ خدایا همه امیدم به توعه❤
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 ببخشید درد شدید روز اول میتونه اندومتریوز باشه ؟ روز دوم به بعد خوبه خوبم سونو شکمی رفتم سالم بودم&n ... نه اون درد اول پري رو كه همه دارندرد آندومتريوز تا چهار روز اول حداقل هست تازه بسته به اندازه اندومتريوزتهتازه سونو گفته سالمي خيالت راحت باشع
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 عزيزممممم حتما باردار ميشي نترس فقط استرس نداشته باش توكل كن به خدا قربون خدابرم پناه بردم بخودشببخشید یه سوال من آمپول آزادسازی زدم رو ۱۴ پری .بعدش تا دوشب اقدام داشتم.بعد باید یک شبی درمیان اقدام کنم.بنظرشما باید استراحت کنم تو این روزا؟یامیتونم کارای روزمره خونمو انجام بدم؟؟ ❤
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 منم روز اول پریود درد شدید دارم.اما روز بعد به بعد کم میشه دردم سونو دادم مشکلی نبود یعنی سونو اشتبا ... سونو اشتباه نمي كنه درد آندومتريوز توپريودي خيلي وحشتناكه و چند روزه مداومه
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 قربون خدابرم پناه بردم بخودش ببخشید یه سوال من آمپول آزادسازی زدم رو ۱۴ پری .بعدش تا دوشب اقدام داش ... عزيزم كإراي روزمرتو انجام بده و بهش ديگه فكر نكن بيخيالي پيش بري بهتر جواب مي گيري فقط كار سنگين انجام ندع
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 عزيزم كإراي روزمرتو انجام بده و بهش ديگه فكر نكن بيخيالي پيش بري بهتر جواب مي گيري فقط كار سنگين انج ... چشم دوست خوبم خیلی لطف کردی😍😍😍😍😍😍 ❤
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 نه اون درد اول پري رو كه همه دارن درد آندومتريوز تا چهار روز اول حداقل هست تازه بسته به اندازه اندو ... سونو واژینال ندادم سونو از روی شکم بوده اخه عفونت و کیست هم ندارم پس این درد لعنتی چیه😢😢😢 پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
هيما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1278 سونو واژینال ندادم سونو از روی شکم بوده اخه عفونت و کیست هم ندارم پس این درد لعنتی چیه😢😢😢 تاريك جون آندومتريوز تو سونو شبيه سكه هاي خيلي سياه رنگ تو سونو خودشو نشون ميده تو كه نديدي نگران نباشاين درد خب طبيعيه ديواريه ضخيم رحم كه مملو از خونه يك هو مي شكنه و فرو ميريزه و همون روز اول درد زياد داري بعضي ها بيشتر درد و حس مي كنن بعضي ها كمتر
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 تاريك جون آندومتريوز تو سونو شبيه سكه هاي خيلي سياه رنگ تو سونو خودشو نشون ميده تو كه نديدي نگران نب ... ممنون عزیزم از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی😘 پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
bita6968 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 426 من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ... با زایمان بهتر میشه ولی بعدها ممکنه برگرده.