2777
2789

من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه

كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خارج از جايي كه براش مشخص شده رشد مي كنه

و با زايمان از بين مي ره

ولي تشخيص صد در صدش با سونو مشخص ميشه مخصوصا سونو واژينال

من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ...

اها ممنون عزیزم

ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل کنی

توروخدا واسه منم دعا کن ۱۷ ام موعدمه

دعاکن حامله باشم لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آندومتريوز دارم اولين علامتش درد زياد تو دوران پريوديه كلا آندومتريوز يه عارضه هست كه بافت رحم خ ...

ببخشید درد شدید روز اول میتونه اندومتریوز باشه ؟ روز دوم به بعد خوبه خوبم سونو شکمی رفتم سالم بودم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
اها ممنون عزیزم ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل کنی توروخدا واسه منم دعا کن ۱۷ ام موعدمه دعاکن حامله ...

عزيزممممم حتما باردار ميشي نترس 

فقط استرس نداشته باش توكل كن به خدا

منم روز اول پریود درد شدید دارم.اما روز بعد به بعد کم میشه دردم سونو دادم مشکلی نبود یعنی سونو اشتباه نشون داده؟

خدایا همه امیدم به توعه❤
ببخشید درد شدید روز اول میتونه اندومتریوز باشه ؟ روز دوم به بعد خوبه خوبم سونو شکمی رفتم سالم بودم&n ...

نه اون درد اول پري رو كه همه دارن

درد آندومتريوز تا چهار روز اول حداقل هست تازه بسته به اندازه اندومتريوزته

تازه سونو گفته سالمي خيالت راحت باشع

عزيزممممم حتما باردار ميشي نترس  فقط استرس نداشته باش توكل كن به خدا

قربون خدابرم پناه بردم بخودش

ببخشید یه سوال من آمپول آزادسازی زدم رو ۱۴ پری .بعدش تا دوشب اقدام داشتم.بعد باید یک شبی درمیان اقدام کنم.

بنظرشما باید استراحت کنم تو این روزا؟یامیتونم کارای روزمره خونمو انجام بدم؟؟

منم روز اول پریود درد شدید دارم.اما روز بعد به بعد کم میشه دردم سونو دادم مشکلی نبود یعنی سونو اشتبا ...

سونو اشتباه نمي كنه 

درد آندومتريوز توپريودي خيلي وحشتناكه و چند روزه مداومه

قربون خدابرم پناه بردم بخودش ببخشید یه سوال من آمپول آزادسازی زدم رو ۱۴ پری .بعدش تا دوشب اقدام داش ...

عزيزم كإراي روزمرتو انجام بده و بهش ديگه فكر نكن بيخيالي پيش بري بهتر جواب مي گيري فقط كار سنگين انجام ندع

نه اون درد اول پري رو كه همه دارن درد آندومتريوز تا چهار روز اول حداقل هست تازه بسته به اندازه اندو ...

سونو واژینال ندادم سونو از روی شکم بوده 

اخه عفونت و کیست هم ندارم پس این درد لعنتی چیه😢😢😢

سونو واژینال ندادم سونو از روی شکم بوده  اخه عفونت و کیست هم ندارم پس این درد لعنتی چیه😢😢😢

تاريك جون آندومتريوز تو سونو شبيه سكه هاي خيلي سياه رنگ تو سونو خودشو نشون ميده تو كه نديدي نگران نباش

اين درد خب طبيعيه ديواريه ضخيم رحم كه مملو از خونه يك هو مي شكنه و فرو ميريزه و همون روز اول درد زياد داري بعضي ها بيشتر درد و حس مي كنن بعضي ها كمتر

تاريك جون آندومتريوز تو سونو شبيه سكه هاي خيلي سياه رنگ تو سونو خودشو نشون ميده تو كه نديدي نگران نب ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی😘