من یه دوست داشتم پدرو مادرش که جداشدن، دختره حس کردم اصلا توجه ندید. فقط مدام الان که میبینمش وحشتناک شده انقدر به خودش رسیده.. 16سالش بود.. همچین مژه کاشته بود کرم پودر و گوشیو دوست پسرو.. دیگه نگم مجبوره اینجوری نیازاش رو تامین کنه
علت طلاق معتاد بودن بابام،ن دست بزن داشته نه بدا اخلاق ن بهونه گیر،انقدم قربون صدقه مامانم میرفت
همین الانم هرجا باشه چشمش به مامانمه💔
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
خب من که بزرگ بودم،ببین زندگی ما خیلی پیچیده بود،بابام فقط تو کاغذ شوهر مامانم بود،درحالیکه میرفت مثلا بعد ۳ سال میومد،کارتن خواب شده بود الانم هست به طوریکه الان دخترمو که ۳ سالشه اصلا ندیده،روز عروسیمم نبوده،یه جورایی به نبودن بابام عادت داشتم،ولی اینکه بفهمم جدا شدن خب برای هرکسی تلخه،اما از اینکه میدیدم مادرم شاده منم خوشحال میشدم،اون هم پدرمه هم مادرم