2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 36 پست
خوب بعد چیکار کردین باهاشون خوبین الان

داستان ما سر دراز داره.قبل عروسی برادرشوهرم بهم تهمت زد ودعوا بزرگ راه افتاد.یه روز قبل مراسم ماهم رفتن سفر ودوروز بعدش برگشتن نه تبریکی نه چیزی.من کامل قطع رابطه بودم اما شوهرم درحد سلام وخدافظ.تا عید پارسال که روابط کمی بهترشدامامن هنوزم سردم.له شوهرمم بارها گفتم ازشون متنفرم اما میگه کوتاه بیا توجمع زشته کسی ببینه میگه نگاه باهام قهرن وبیشترحرف درمیاد.

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
داستان ما سر دراز داره.قبل عروسی برادرشوهرم بهم تهمت زد ودعوا بزرگ راه افتاد.یه روز قبل مراسم ماهم ر ...

شوهرمنم اوایل ناراحت بود ولی الان نع جونشو میده براشون 

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما یه چیزی رو یادت باشه که من بااین کار تونستم همه شون حسابی حرص بدم.اینکه بخاطراونا هیچوقت باشوهرت دعوا نکن.اگه ازشون دلخوری هرموقع که حال شوهرت خوب بود یه اشاره کوچیک بکن وبحث ادامه نده.جاری هام صبح تاشب سنگ میندازن توزندگیم اما محل نمیدم وباشوهرم خوشم این بدتر عذابشون میده.

بقول شوهرم این حرفا وکاراشون فقط بخاطرحسادت.چون خداروشکر زندگیمون ارومه.البته اوایل تنش زیاد داشتیم

شوهرمنم اوایل ناراحت بود ولی الان نع جونشو میده براشون 

منم اینجوری فکرمیکردم که شوهرم دوسم نداره چون اونا منوکوچیک کردن اما شوهرم اصلا واکنش نشون نمیداد.

مطمئن باش شوهرت تموم کارا ورفتارهاشون میبینه وبیاد داره.وبخاطراین پیش تو نمیگه که شما بدتر سرلج نیفتی باهاشون.

اما یه چیزی رو یادت باشه که من بااین کار تونستم همه شون حسابی حرص بدم.اینکه بخاطراونا هیچوقت باشوهرت ...

ان شاالله همیشه در کنار هم زندگی اروم داشته باشید

الان منم مثل شوهرم محل نمیدم بهشون .سعی میکنم بی تفاوت باشم.درحد یه سلام وخداحافظ .واین بدتر عذابشون ...

شوهر منم این جوری بود ولی الان ک چند وقت گذشته رفته بدون اینکه ب من بگه عکس پرده خونه رو گرفته و برا خواهرش فرستاده تا خواهرش یوقت از من عقب نمونه این پنهون کاریش و اینکه خواهرشو ب من ترجیح داده اذیتم می کنه اون ک میدونه منو خواهرش باهم خوب نیستیم نباید ارامش منو زندگیشو بهم میزد