2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 36 پست
be nazare man be hamsaret bego kash ghable inke akso barash mifrestadi be man migofti khodam barash ...

بهش گفتم گفت ازت ترسیدم گفتم اگه بگم نمی زاری بفرستم منم گفتم خودت همه چیزو خراب کردی دیگه بهت اعتماد ندارم

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

aslan noghte zaf nade be shoharet bad ye rozi k khahar shohareto didi  yacmadar shohareto bego mobarake pardaton ishalah be dele khosh estefade konin vaghan parde khaso ghashangie koli gashtam ta peidash kardam harckiam miad khonamon kheili khoshesh miad 

برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم میگیرند.
منم تصمیم گرفتم پرده خونه رو عوض کنم تا شوهرم ب خرج بیفته دوباره هرچی تو خونه و باسلیقه من ب خواهرش ...

این بچه بازیارو بذار کنار . زندگی که خاله بازی و لجبازی نیست دختر

چندسالته؟ متولد 76 هستی؟

هيچي عزيزم از همين الان فكر دشمني با خانواده شوهر رو از ذهنت بيرون كن چون بيشتر از همه خودتو هم ...

👏👏

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

وای بی خیال عزیزم 

به خودت افتخار کن  سلیقت  قشنگ بوده حتما  اونم رفته گرفته

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

اینا اصن ارزش حرص خوردن نداره. ..به فکر سلامتی باش ..همین چیزای کوچیک همش جم میشه یه مشکل جسمی بزرگ برات پیش میاد ...فکرم نکن جووونی چیزیت نمیشه. ..اتفاقن الان برا جووونا همه چی بیشتر از پیرا اتفاق میافته

عزیزم امیدورام هیچوقت دعوا ودلخوری بزرگ براتون پیش نیاد.بنظرم چیزمهمی نیست که دلخور بشب.منم برادرشوهرم وزن وبچه ش نیومدن مراسم عروسیمون.

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
عزیزم امیدورام هیچوقت دعوا ودلخوری بزرگ براتون پیش نیاد.بنظرم چیزمهمی نیست که دلخور بشب.منم برادرشوه ...

خوب بعد چیکار کردین باهاشون خوبین الان

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم