هوووماااا مدیر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 93 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست اخرای سال یازدهمم باید تابستون شروع کنم دهم و یازدهمو بزنم خیلیا میگن کتاب کنکورو تک پایه بگیر ولی خب انقد نمیتونم هزینه کنم میخوام جامع بگیرم فرقی میکنه یا نه؟؟ 1404/01/13 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1777 فکر نمیکنم بردارن شانس بیاریم دهمو اضافه نکن برا سال بعد تو بگو شانس بیاریم عمومی برمیگرده😂😂
زنبوریییییی عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 5141 عطف چیه راستش آخه میگن شاید تعداد دروس رو بازم کاهش بدن عطف بماسبق یعنی اینکه واسه پشت کنکوریا یازدهم لحاظ نشه خاک توسرشون با ما اینقد بازی کردن احترام به همه،اعتمادبه هیشکی
هوووماااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 93 پی دی اف دانلود کن از رو اون بخون جانع بمونه برای بعد نمیتونم از روی پی دی اف اخه اگه بخوام تک پایه بگیرمم خیلی مبلغش زیاد میشه
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1777 عطف بماسبق یعنی اینکه واسه پشت کنکوریا یازدهم لحاظ نشه خاک توسرشون با ما اینقد بازی کردن خدا کنه چیز جدید نگن
هوووماااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 93 عطف بماسبق یعنی اینکه واسه پشت کنکوریا یازدهم لحاظ نشه خاک توسرشون با ما اینقد بازی کردن معلوم نیس دارن چه غلطی میکنن کمتر از دوماه دیگه کنکوره
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1777 نمیتونم از روی پی دی اف اخه اگه بخوام تک پایه بگیرمم خیلی مبلغش زیاد میشه خب برو کتاب فروشی دست ۲ بچه ها کنکور نزدیک کنکور کتاب هاشون و میفروشن
هوووماااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 93 خب برو کتاب فروشی دست ۲ بچه ها کنکور نزدیک کنکور کتاب هاشون و میفروشن یه چند جا سراغ دارم یه چند وقت دیگه نزدیک تر بشیم به کنکور میرم ببینم چخبر
kemr عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 88 نمیتونم از روی پی دی اف اخه اگه بخوام تک پایه بگیرمم خیلی مبلغش زیاد میشه آبجی من یازدهمه از رو پی دی اف میخونه هرکتابی بخوای هستش چرا نمیتونی
هوووماااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 93 آبجی من یازدهمه از رو پی دی اف میخونه هرکتابی بخوای هستش چرا نمیتونی جسارتا از کجا بیارم کاملشو هرچی نگا میکنم نصفس یا اصلا از صفحه نه پریده رو صد جامعه شناسی مشاوران یازدهم مثلا هر سایتی باز میکنم نصفه یا فقط یه درسشو داره
kemr عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 88 جسارتا از کجا بیارم کاملشو هرچی نگا میکنم نصفس یا اصلا از صفحه نه پریده رو صد جامعه شناسی مشاوران یا ... تو تلگرام بزنی میاره اگه پیدا نکردی آیدی تلگرام بده بفرستم برات