2777
2789

من شوهرم۶ساله ارتباط سردی داریم.گاهی دوماه یادش نمیاد یه زن داره و نیاز احساسی. واسه همین خیلی توی اعصابم تاثیرگذاشته و احساس میکنم سلامتیمو تحت شعاع قرار میده

بعد وقتی ب مامانو خواهرم یا کسی دیگه میگم مشکلمو میگه نه خیلی مهم نیس.میشه نادیده گرفت

هستن کسایی که شوهراشون ی عمر ویلچر نشین بودن یاجانباز بودن.مگه زنهای اونا نبودن که تحمل تونستن بکنن

بنظرتون حرفاشون درسته؟ یامن خیلی این موضوع رو مهم دونستم

تورو خدا راهنمایی کنید.مشکل جدی هستش برای من

چیکارباید مدیریت کنم این کمبود رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫤ویلچریا ب هرحال بچه دارن لابد چیزی هست بنظرم این مورد ن تنها جسمی اذیت میشی ازار روحیش بیشتره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مرد باشه تحمل نمیکنه ولی زن محکومه به تحمل البته شرایط رو بسنجید ببینید خوبی های دیگه ای دارن همسرتون مثلا جاهایی دیگه جبران می‌کنه 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

نه ...برای هر کسی این قضیه فرق میکنه..اگه مشکل خاصی هستی برید دکتر...و اگر با دکتر حل نمیشه و همسرت همکاری نمیکنه فکر کنم بتونی قانونی اقدام کنی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چرا پیش مشاور و س ک س تراپ نمیرید؟؟؟؟

شوهرم دیگه۴۰ سالشه.نهایت مشاور بتونه اون موضوع رو تا۵سال دیگه براش پررنگ کنه.به بعدش چیکارکنم؟؟

من ازش۱۳سال کوچیکترم هستم

بیشتر آینده برام خیلی نگران کنندست

منم امروز کلی گریه کردم داداشم گفت خوشی زده ب دلت مردم نون ندارن بخورن تو همه چیزت تو رفاهه یخچالت ک انگار هایپر مارکته ماشینت تو پارکینگ ماهی 12تومنم تو جیبته حالا چیکار می‌کنی بچه هاتو بزرگ میکنی و خوش میگذرونی بگو خدایا شکرت منم با اشک و دل خون گفتم خدایا شکرت 🥲

شوهرم دیگه۴۰ سالشه.نهایت مشاور بتونه اون موضوع رو تا۵سال دیگه براش پررنگ کنه.به بعدش چیکارکنم؟؟من از ...

میل جنسی مردها کم نمیشه عزیزم

شاید یا چندتا مکمل و ... خوب شد

البته اگر مشکلت با ایشون فقط همین هست