2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم خیانت کرده

336 بازدید | 6 پست

اول از همه بگم اگه حرفام بنظرتون مسخره اومد لطفا توهین نکنید من نزدیک به ۸سال وسواس فکری خیانت داشت دوسال آخر بسیار تشدید شد و شکر خدا دوساله ب کمک خدا و خودم تونستم حال خودمو خوب کنم ولی دو روزه باز افکارم ب شدت خیلی خفیفی شروع شده

قضیه ازین قراره ک من روز دوم عید رفتم شهرستان خونه مادرم چون قرار بود همسرم روز ۴ام بره شهردیگه ای بار ببره.خلاصه ۲روز خونه بوده وقتی من نبودم.دیروز ک برگشتیم میخواستم سطل زباله دستشویی رو خالی کنم ک دیدم ی پدبهداشتی ک تازه هم نبود توی سطل بود و من مطمعنم ک مال خودم نبود چون ازون نوع استفاده نمیکنم.پد مثه دستمال مچاله شده بود و اگر ازدور میدی انگار دستمال توالته.من فک میکنم قبل رفتنم هم دیدمش ولی فک کردم دستماله.قبل رفتنم هم چندبار مهمون خانم داشتم.ولی یادم نمیاد کی سطلو خالی کردم

این ی مورد.یکی دیگه ام اینکه همسرم چندروز قبل رفتنم ی بار تمام موهای بدنشو زد.وقتی برگشتم انگار ک تازه دراومده بودن موها.حس میکنم در نبود من بازم موهاشو کامل شیو کرده.چون دیر ب دیر این کارو میکنه مشکوک شدم.اینم بگم موهاش دیر رشد میکنن کلا

حالا بنظرتون مشکوک اومد یا ن؟

وای خدا نکنه باز آدم سابق بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4