2777
2789
عنوان

خوابگاهی ها🥲🥲

94 بازدید | 16 پست

بچه ها حس بدی ندارید خوابگاه؟ بخدا پریشب ۲ ساعت تنها شدم میخواستم گریه کنم

یکی دو روز با خانواده رفتیم سفر بعد از دانشگاه اسکان گرفتیم کرایه کردیم

نه تلوزیون نه بخاری نه امکانات هییییچی 

سرویس بهداشتی و حمام هم که نگم

اصلا سوت و کور

واقعا برا شمام اینطوره؟🥲یا چون مسافر کرایه کرده همه چیزا جمع کردن و اینقدر بد شده بود؟

من خودم امسال کنکور دارم اگه خدا بخواد میرم دانشگاه

اتفاقا یه شهر بسیار زیبا و اون دانشگاه مورد علاقه ام هم اسکان گرفته بودیم 

ولی یه حسی داشتم نمیدونم چطور بگم

فکر میکردم الان خانواده پیش منن و اینقدر بی قرارم نباشن چی میشه

یکم وابسته ام😅

روز اول که رفتیم حس غروب روز جمعه بم دست داد

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دو سال دیگه هر کاری حاضری بکنی فقط کنار خانواده زندگی نکنی

۱۸ به بعد کلا افکار و زندگیت عوض میشه...

من اشتباه کردم شهر خودم زدم

الان برای ارشد خوابگاه ک هیچ ...تو بگو انباری ، با کله میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برای اسکان رفتی اینجوریه

خب روز های عادی چطوره؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دو سال دیگه هر کاری حاضری بکنی فقط کنار خانواده زندگی نکنی۱۸ به بعد کلا افکار و زندگیت عوض میشه...من ...

من الان ۱۸ هستم

اتفاقا خیلی رفتار خانواده رو مخم میره 

ولی امان از این وابستگی...:)))

دو سال دیگه هر کاری حاضری بکنی فقط کنار خانواده زندگی نکنی۱۸ به بعد کلا افکار و زندگیت عوض میشه...من ...

و منی که قصد دارم مرکز استانمون قبول شم خانوادمم با خودم ببرم

حس میکنم خوابگاه واقعا جای کثیف و شلوغیه بعد اصن من نمیتونم تو جای عمومی بمونم غذای اونا رو بخورم واااای 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

منم وابستم ولی واقعا دیگه حوصلشونو ندارمعادت میکنی

نمیدونم ، امیدوارم

دیدم از فامیلمون کسایی که دانشگاه راه دور رفتن نتونستن طاقت بیارن اومدن شهر خودشون 

یا کسایی که با رتبه ۳ رقمی بهترین رشته قبول شد و به خاطر دوری راه نرفت

این دوتا که گفتم از یه خانواده هستن و متاسفانه وابستگی شدید داشتن 

میترسم مثل اونا شم😪

کدوم شهر درس میخونی؟

بنظرم روز های اول چون از خانواده جدا میشی حس دلتنگی داری که طبعی بعدشم برات عادی میشه .البته به خلقی ...

🤦‍♀️یه آدم بشدت وابسته ام مخصوصا به مامان و داداشم 

بخدا دوسال پیش از طرف مدرسه یه اردوی کوچیک رفتیم مامانم وسایل مو آورد و عین ابر بهاری اشک می‌ریخت جلو رفیقام😅

یا حتی الان که حتی کنکور هم ندادم وقتی بحث میشه قراره برم دانشگاه شاید یه جای دور اشکش در میاد.

بمیرم واسش نمیدونم چه جوری قراره کنار بیاد با این قضیه

و منی که قصد دارم مرکز استانمون قبول شم خانوادمم با خودم ببرمحس میکنم خوابگاه واقعا جای کثیف و شلوغی ...

منم با همون مشکل داشتم🤦‍♀️

یه آدم وسواسی و حساسم 

تهران

از کجا اومدی تهران

🤦‍♀️یه آدم بشدت وابسته ام مخصوصا به مامان و داداشم بخدا دوسال پیش از طرف مدرسه یه اردوی کوچیک رفتیم ...

اخی امید وارم یا تهران قبول بشی یا اگه شهرت دانشگاه خوبی داره جای دور نری.

به هرحال دانشگاه یه شهر دیگه هم معایب داره هم مزایا یکی از مزایای مستقل شدن و اینکه دیگه روی پای خودت وایمیستی