2777
2789

که تمام حرفامو بهش بزنم

خدا از رگ گردن نزدیک تره ولی انگار من خیلی غریبم....

جمکرانو خیلی دوست دارم دومین جایی بود که خیلی حس خوبی داشتم...نزدیک محراب که میشدم تمام خواسته هام یادم میرفت ...شباش خیلی قشنگ بود همه جا پر از نور سبز...اکثر مردم تا صبح نماز شب میخوندن...میگن خونه هایی کسی توشون نماز شب میخونه از اسمون مثل ستاره برای فرشته ها میدرخشن...

حتما جمکران درخشان ترین ستاره ست...

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنی که نوشتی چقد دل نشینه....

عزیزم...از دل برآید لاجرم بر دل نشیند....دلم گرفته بود با اشک نوشتم...

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

خیلی حس قشنگ و نور نوری از نوشته‌ات گرفتم عزیزم🦋🥺

ممنونم که خوندی گلم...التماس دعا

چرا من حسی نگرفتم از نوشتت🙂

بعضی از کلماتم مناسب نبود از نظر نگارشی...نشد ویرایش کنم 

اِی کاش مثل حضرت موسی علیه السلام  کلیم الله بودم

می تونستم با خدا صحبت کنم دوتایی  بدون واسطه همانند حضرت موسی

اول  ی  برگه سفید امضا  بهم می داد هرچی حاجت داشتم می نوشتم

و درد دل می کردم

نه

درد دل زیاده خسته میشم

بعدش خدا ویرایشش می کرد

کم و کاستی هاشو و هرچی لازم بود  بهش اضافه می کرد

بعدش  حسابی درد دل می کردم از سختی ها از درد ها از نشدن ها از جدایی ها از تنهایی ها و همه هر چی عذاب بود....

و

نور خدا مثل آغوش مادر  من و  در بر می گرفت و برا همیشه در نور می بودم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اِی کاش مثل حضرت موسی علیه السلام کلیم الله بودممی تونستم با خدا صحبت کنم دوتایی بدون واسطه همانند ...

عزیزم.....زیبا بود متشکرم

عزیزم.....زیبا بود متشکرم

خواهش می کنم گلم 

متن قشنگ شما این متن یادم انداخت رفتم پیداش کردم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خواهش می کنم گلم متن قشنگ شما این متن یادم انداخت رفتم پیداش کردم

دستت درد نکنه گلمم    لطف کردی

دستت درد نکنه گلمم لطف کردی

🌹🌹🌹🌹🌹🌹