2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من امشب رو به مودم از همین بهار گریزونم میشه دارو یا راهکار های طبیعی که استفاده کردین به من بگی ...

مونته لوکاست هر عصر یدونه 

فکسوفنادین ۱۲۰ شبی یدونه

خوب شدی دعا یادت نره 😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

والا خوبم نمیکنه اثر نداره

عزیزم این دارو رو باید کم کم ۳ ۴ رور مرتب بخوری تا اثر کنه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

والا مونته اثر نداره سیتریزین فک کنم بهتره

توضیح دادم برات عزیزم باید چن روز مرتب بخوری موثرترین دارو برا اسم الرژیکه من سال هاس درگیرم

فلوتیکازون استفاده میکنی؟؟

به روی چشم اسکرین شات گرفتم فردا برم داروخونه

انشالله خوب شی عزیزدلم فقد اگه آنتی بیوتیک مصرف میکنی حواست باشه از داروخونه بپرسی یوقت تداخل نداشته باشه خاهر

توضیح دادم برات عزیزم باید چن روز مرتب بخوری موثرترین دارو برا اسم الرژیکه من سال هاس درگیرمفلوتیکاز ...

نه چی هست؟ شما علایمتونو میگید؟ من اگ الرژیم اوت کنه ببین اب هم بخورم سرفه میکنم.... زمان هایی ک بدو بدوکنم حس میکنم یچیز دااااغ تو سینمه و میاد سمت گلووووم و هییی سرفم میکنم 

نه چی هست؟ شما علایمتونو میگید؟ من اگ الرژیم اوت کنه ببین اب هم بخورم سرفه میکنم.... زمان هایی ک بدو ...

عزیزم آلرژی منم تنفسیه خب تنگی نفس دارم ولی بیشتر حالت عطسه و خارش چشم و ایناس یه تست اسپیرومتری بده ریه هات چک بشه اول بعدش باید اسپری استفاده کنیاا بدون اسپری خوب نمیشی اصن