2777
2789
عنوان

گربه

39 بازدید | 4 پست

سلام بچها خوبین

من یک ماهی میشه گربه گرفتم و بچم سه ماهشه بهش غذا خشک میدم با سینه مرغ آبپز اول که گرفتمش بعد یه هفته اسهال شد و اونجا بهش شیر خشک مخصوص میدادم  و دکتر گفت ندم بهش  از اون موقع تاالان بزرگتر شده بنظرتون شیر خشکشو بدم شروع کنم بدم بهش یانه؟ آخه کوچولوعه برا استخون بندیش میگم

ی جا از بچه نوشتی ی جا از گربه منم گیج شدم کدوم اطلاعات برای بچه ست کدوم برای گربه و اینکه سوالت درب ...

هردو منظور بچه گربس

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک دامپزشکی بپرس

ماقبلا داشتیم توحیاط دیگه،سه ماه مثه مامانش غذامیخورد

شیرخشک نمیدونم

میتونی روزی یک وعده شیرخشک یکی غذابدی تاعادت کنه

مرسی که مواظبشی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کلینیک دامپزشکی بپرسماقبلا داشتیم توحیاط دیگه،سه ماه مثه مامانش غذامیخوردشیرخشک نمیدونممیتونی روزی ی ...

اره حالا 23باید برا واکسنش برم میپرسم گفتم تا اون موقع اینجا بپرسم 😅

حالا مگه همین کارو کنم یه وعده صبحا بهش شیرشوو بدم 

قربونت بشم که