2821
2789

من عاشق لجند هستم اصن انگار باهاش مست میشم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امپر لجند عطر خوبیه یکی از دوستان برای من یدونه 100 میلش هدیه آورده بود.

من عاشقشم دوست دارم اگه یه زمانی به عشقم رسیدم براش بخرم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ورساچه اروس،اینوکتوس،هوگوبوس سبز،پولو آبی

من عاشق ورساچه اروس هستم مخصوصا با نت نعنایی که اولش حس میشه با بوی عود و لیمو  البته اینوکتوس هم عطر خوبیه  بیشتر بوی پرتغال میده   در بین این عطر هایی کع پیشنهاد دادی رالف لورن پولو خیلی پسندم با نت چوبی که داره  منظرتون از هوگو بوس نوع باتلد یا سبز عادی که البته هردو بوی جالبی دارند. 

بله لالیک هم استفاده کردم انکر نویر فوقالعاده لالیک میشکی با نت عودی چثبی عالیه

چقدر شما عطر بلدی من از چندتا عطری که خریدم فقط لالیک رو دوست داشتم، حقیقتا بقیشو نمیشناسم🫣😅

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من عاشق ورساچه اروس هستم مخصوصا با نت نعنایی که اولش حس میشه با بوی عود و لیمو البته اینوکتوس هم عط ...

برادرم بازار تهران تو کار عطر و ادکلن من هم بعضی وقتا میرم مغازه همه عطرهای مردونه رو نسبت به زنونه بیشتر دوست دارم و اونایی ک گفتم واقعا گلچین عطرهایی ک دوست دارم البته ساواج هم دوست دارم 

چقدر شما عطر بلدی من از چندتا عطری که خریدم فقط لالیک رو دوست داشتم، حقیقتا بقیشو نمیشناسم🫣😅

من کلا تو لباس و ساعت و عطر اطلاعات خوبی دارم تعریف از خود نباشه.  

برادرم بازار تهران تو کار عطر و ادکلن من هم بعضی وقتا میرم مغازه همه عطرهای مردونه رو نسبت به زنونه ...

ساواج الکسیر؟  

کلا نت های اولیه عطر های مردونه عالیه.  

2823
2791
2779
2792