2777
2789
عنوان

مهمانی

150 بازدید | 13 پست

فردا ۱۴ نفر مهمان دارم.میخام زرشک پلو با مرغ بپزم.مرغ ها پاک شده فریزن.دیگه هیچ کاری نکردم.ناهار میان.حتی قابلمه ها هم آمده نکردم

بچم کوچک و خابه بلندبشم بیدار میشه

چکار کنم؟ به نظرتون وقت کم میارم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو امشب آماده کن،اخرشب انجام بده ک خواب بچه ات عمیقتره،

ظرفارم امشب آماده کن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
نه اصلااا درست کن بزار یخچال من واسه تعداد بالا درست کردم هوا خنک بود گذاشتم تراس اصلااا بو نگرفت

میترسم بچه بیدار بشه ومکافات

همون فردا درست میکنم شوهرمم کمک میده

دعا کن مهمانیم خوب پیش بره

میترسم بچه بیدار بشه ومکافاتهمون فردا درست میکنم شوهرمم کمک میدهدعا کن مهمانیم خوب پیش بره

مرغا بذار یخچال یخشون باز بشه  تا ظهرم کلی وقت داری 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یعنی امشب مرغ وسالاد آماده کنمبچم با کوچکترین صدا بیدار میشهفردا ۸بیدار میشم

هر جور ک صلاح میدونیدعزیزم،موفق باشی 😊

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خب فردااول میجوشونمشون آب رو عوض میکنم یخشون باز میشه

عزیزم ناراحت نشی ولی اصلا معلومه مهمان داری نه بلدی نه زیاد مهمانی دادی خونه داریت ضعیفه همیشه مهمون داری ۹۰ درصد کارهات رو روز قبل انجام بده و فقط ده درصد کار بمونه موقع مهمون من کاری که خودم انجام میدم رو میگم شاید بدردت خورد من روز قل مهمونی دسر سالاد زیتون مخلفات و آماده میکنم میزارم یخچال همیشه دو مدل خدرشت میزارم اوناهم شب درست میکنم میزارم یخچال سرویس پذیرایی و همه رو از همه کابینت درمیارم رو میز یا اپن میچینم بشقاب دیش خورشت خوری پیش دستی قاشق چنگال لیوان کفکیر ملاقه همه رو روز مهمونی زودتر برنجم آبکش میکنم میزارم رو گاز میوه شیرینی آجیل پیش دستی میوه و چاقو دستمال کاغذی همه رو میچینم رو میز فنجون چای و قندونم آمادهدمیزارم مهمان وقتی رسید من هیچ کاری برای انجام دادن ندارم و پیششون میشینم فقط چایی میریزم و زیر گاز روشن میکنم برنج دم بکشه دیگه وقتی مهمون رسیده دور خودم نمچرخم تو آشپزخونه

2827
2791
2779
2792