2777
2789
عنوان

خیلی زشتم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست
الهیییییشاید خودت اینجوری فکر میکنی عزیزممممم

توی این چند سال خب چند بار شنیدم که گفتن زشتی 💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هنوز سنت خیلی کمه 

۲۳ ، ۲۴ سالت بشه 

چهره ت جامیفته خوشگلتر میشی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

قد و وزنت چقده

افتضاحه ولی خیلی بد نیستم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
درمقایسه با چهره های امروزی خودت رو فاقد جذابیت میبینیو مسئله چاقیت هم اگر توان مالی رو داری حتما بر ...

اعتماد به نفسم نابود شده 😭

واقعیت اینه که حتی اگه زشتم باشی این بدترین اتفاق تو دنیا نیست

حال خودتو خوب کن و  این تفکر مزخرفی که نسبت به خودت داری رو اصلاح کن

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز