2777
2789
عنوان

خونه نامزدم

198 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفاً کمک کنید بابای نامزدم قبل نامزد گردنمون وعده های داد ب خانواده ما بعد خونه خودشون دو طبقه هستش ک  شریکی خونه خریدن و ساختن اما ب اسم نامزدم نیست ب پدرم قبل نامزدی وعده های داده بودن ک خونه پایین ب اسم نامزدم میشن و برای من ماشین میخرن و... بعدش

اینک آره دیگ من رو میبرن دانشگاه و اینا بعد پدرم موقع آوردن  چله عروس اصلا رو نداد بهشون ک چرا وعده هاتون رو عمل نکردید و غیره اونا هم ناراحت شدن دیگ نیومدن اما واقعا پدر نامزدم خیلی دروغ گوئه و هعی حرف های زیاد گنده تر از خودش میگ  بعد اون روز رفتیم باغ نامزدم اینا پیش مادر شوهرم بودم ک

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وعده های قبل ازدواج مثل وعده های کاندیدای ریاست جمهوری به هیچ کدوم اعتباری نیست

ضمن اینکه ایشون مسوول تامین و رفاه زندگی شما نیست 

شوهر شما وقتی تصمیم به ازدواج میگیره

باید تامین این وظیفه رو هم تو خودش میدید

گفتم بهش ک پدرم بخاطر وعده های شما حرف نمیزنه باهاتون بهش گفتید خونه رو میزنید ب نام نامزدم یهویی گفت ن  ما همچین حرفی رو نگفتیم من یهو کپ کردم چرا دروغ آن اینا بعد گفت ی مدت بشنید بعد همه چی ک دارید ما هم کمک میکنیم مطمئنم کمک کردنش هم الکیه 

وعده های قبل ازدواج مثل وعده های کاندیدای ریاست جمهوری به هیچ کدوم اعتباری نیستضمن اینکه ایشون مسوول ...

گلم نامزد من 12سال کار کرده اینا پولش رو جمع کردن  می‌تونست خونه جدا بگیرن براش اما باهم گرفتن نامزدم متاسفانه ساده هستش خب ب پدر مادرش اعتماد نکنه ب کی کنه ک قراره حقش پایمال بشع

گلم نامزد من 12سال کار کرده اینا پولش رو جمع کردن می‌تونست خونه جدا بگیرن براش اما باهم گرفتن نامزد ...

الان خانواده همسرت رو شناختی 

خب دیگه توقع ازینا نکن

همسرت رو صحبت کت شده رهن کن اما منتظر اونا نباش و با پول اونا نگیر چون این یعنی پای دخالت اونا

الان خانواده همسرت رو شناختی خب دیگه توقع ازینا نکنهمسرت رو صحبت کت شده رهن کن اما منتظر اونا نباش و ...

من واقعا تحمل ندارم حق نامزدم خورده بشه اگر قبول نکنند میرم اجاره اونا رو ب خدا میسپارم