سلام دوستان لطفاً کمک کنید بابای نامزدم قبل نامزد گردنمون وعده های داد ب خانواده ما بعد خونه خودشون دو طبقه هستش ک شریکی خونه خریدن و ساختن اما ب اسم نامزدم نیست ب پدرم قبل نامزدی وعده های داده بودن ک خونه پایین ب اسم نامزدم میشن و برای من ماشین میخرن و... بعدش
اینک آره دیگ من رو میبرن دانشگاه و اینا بعد پدرم موقع آوردن چله عروس اصلا رو نداد بهشون ک چرا وعده هاتون رو عمل نکردید و غیره اونا هم ناراحت شدن دیگ نیومدن اما واقعا پدر نامزدم خیلی دروغ گوئه و هعی حرف های زیاد گنده تر از خودش میگ بعد اون روز رفتیم باغ نامزدم اینا پیش مادر شوهرم بودم ک
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
گفتم بهش ک پدرم بخاطر وعده های شما حرف نمیزنه باهاتون بهش گفتید خونه رو میزنید ب نام نامزدم یهویی گفت ن ما همچین حرفی رو نگفتیم من یهو کپ کردم چرا دروغ آن اینا بعد گفت ی مدت بشنید بعد همه چی ک دارید ما هم کمک میکنیم مطمئنم کمک کردنش هم الکیه
وعده های قبل ازدواج مثل وعده های کاندیدای ریاست جمهوری به هیچ کدوم اعتباری نیستضمن اینکه ایشون مسوول ...
گلم نامزد من 12سال کار کرده اینا پولش رو جمع کردن میتونست خونه جدا بگیرن براش اما باهم گرفتن نامزدم متاسفانه ساده هستش خب ب پدر مادرش اعتماد نکنه ب کی کنه ک قراره حقش پایمال بشع