2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 37 پست
جاری مث درخت کنار توالته خخخخ

یه درخت سیب پربار با میوه های شیرین رو کنار توالت بوگندد و متعفن تصور کن 😂😂😂

اون درخت بهترین میوه رو هم بده نمیشه بخوری

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
فرق داره عزیزم زبونی بی ادبی نکرده زخم نزده کارهاش با عملش هس

عزیزم به این که شما گفتین میگن بی مسئولیت 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از زبون بی ادبی نمیکنه.پوشک بچه زو عوض میکرد میذاشت رو فرش .دست به سیاه سفید نمی د.پیش پدر شوهرم درا ...

فقط ایشون با اهرمه زبان بی ادبی نمیکنن دیگه

والا ک رفتارهاشون مصداق بارزه بی احترامیه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره حسودیشم تازه ثابت شد بهم تو فامیل شوهرم یکی هست باهاش صمیمیم بهم میگف جاریت سیاست داره قد دنیا و ...

شاید اون یه نفر داره موش میدوونه وسط روابطتون...شاید به اونم از تو بد گفته و سردش کرده

اینجا بودنی براشون کم نذاشتیم حتی یه ظرف اب نکشید و منت نیس مهموتم بودن .من رفتنی شهر اونا حتی دعوت نکردن مارو خونشون.همش میومد خونه پور شوهرم منو میدید.تازه از شهر ما رفتنی هم به یه نفری گفته بود جاشون اصلا خوب نیس و از این حرفا

شاید اون یه نفر داره موش میدوونه وسط روابطتون...شاید به اونم از تو بد گفته و سردش کرده

نه میگم احلاقشو وقتی یه جا بودیم میدیدم و میدونستم چچوری هس ولی از شدت رابطه صمیمی نمیخواستم باور کنم

مثه خواهر دوسش داشتم

شاید بنظرتون مسخره باشه ولی سرد شدم ازش دلم نمیخواد حتی برم شهرشون

تو شهر خودمدن کلی فامیل دارم ها اما من حس میکردم کل شهرمون فقط جاریمه😭😭😭😭

از زبون بی ادبی نمیکنه.پوشک بچه زو عوض میکرد میذاشت رو فرش .دست به سیاه سفید نمی د.پیش پدر شوهرم درا ...

به نظرم بیشتر بی فرهنگیه تا بی ادبی 

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

خب اشتباه کردی دیگه...هر کسی رو با نسبت واقعیش ببینید...جاری خواهر نمیشه...مادرشوهر کادر نمیشه...عروس دختر نمیشه...

دوستانی که خواهر ندارید هرچند خواهر داشتن نعمتیه اما دیگه اینقدرا هم احساس نکنید کمبود بزرگی دارید و با هر کسی باید جاش رو پر کنید...