2777
2789
نه والا. همیشه آرزومه یا این تنهایی تموم بشه یا بمیرم . پیر بشم چی؟ الان باز جوونم میتونم دلم داشت م ...

ببین تو اصلا انها نیستی شوهر داری سعی کن زندگیتو درست کنی، تنهایی فرق داره با زندگی تو. تو تنها نیستی زندگیت سرده که از تنهایی خیلی بدتره. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من چهل و دو سالمه. دیگه خودم اگه ازدواج میکردم الان مادربزرگ بودم. اصلا دیگه ذهنم نمیکشه خانوادم ...

برای خودت برو سفر و گردش . استخر باشگاه کوه دورهمی دوستانه . عالیه ... 

ازدواج دوست نداشتی؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

برای خودت برو سفر و گردش . استخر باشگاه کوه دورهمی دوستانه . عالیه ... ازدواج دوست نداشتی؟

من اگه دورهمی برو بودم که صدباره شوهر کرده بودم. خودم اخلاقم یکجوری بود با کسی کنار نمی اومدم. 

از اول دو تا خونه داشتیم خرجمم با خودم بوده. سر کار میرفتم. یکی از خونه هارو گرفتمو دیگه تنهایی ادام ...

خوب بازم دم خونوادتون گرم یه جورایی حمایت ماللیتون کردن اجازه اینو بهتون دادن که مستقل زندگی کنید

من اگه دورهمی برو بودم که صدباره شوهر کرده بودم. خودم اخلاقم یکجوری بود با کسی کنار نمی اومدم.

نه عزیزم اینکه پیشنهاد دورهمی دوستانه دادم ربطی به ازدواج نداشت . منظورم اینکه خوش باش با دوستان برو بیا بگو بخند سفر برو کتاب بخونم کلاس برو ساز یاد بگیر و ...

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

چقدر درکت میکنم اما الان گاهی از خستگی مادرانه دلم میخواد یه روز برگردم به اون روزا و مثل چی بخوابم ...

انگار سر دو راهی هستی. شخصیت ادم شکل گرفته.  ما مردا وقتی شخصیتمون تنهایی شکل بگیره سخت گیر تر هم میشیم حتی برای خودمون